📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Skoro tak kocha spacery w betonie to wiadro, beton i nóżki do środka a po wyschnięciu do zatoki. Będzie kolejna Wańka-wstańka na dnie.
Czy i Wy uważacie,że należy się mu taki prosty,chłopski wpierdol?
Nie po to studia kończył, się że wsi do miasta przeprowadził i wziął swoje m2 w kredycie na 50lat żeby mu teraz jakiś robol mówił gdzie ma chodzic. Lemingi wszędzie takie same.
35i napisał/a:
Brakuje zakończenia.
Mam wielką nadzieję, że koleś mu zapierdolił tym kręcidełkiem na kijku i to tak, że cofnie go na początek drogi.
Przyzwyczaja się do betonu na pewno
Wyjebać i patrzeć czy równo puchnie
nie człowiek skurwiel, a on żyje zgodnie z zasada miej wyjebane a będzie ci dane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów