Pokazał co potrafi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:29
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Mozliwe ze i duzo potrafi, po pierwsze to słaba jakość nagrania ale sądze że wcześniej deszcz padał (niektórym to do głowy nie przyjdzie ale wytłumacze że po deszczu jest mokro i ślisko), a po drugie linka/manetka od gazu mu się chyba zablokowała, bo jak spadł z motocykla to ten nadal był na pełnej piździe (więc tu też wytłumacze co poniektórym debilom, nawet choć zdjął rękę z gazu, to motocykl zapierdalał).
Więc autorze najpierw przeanalizuj, a potem oceniaj.
Więc autorze najpierw przeanalizuj, a potem oceniaj.
@up
Dobra, nie analizowałem tej sytuacji. Ale jak widać nie musiałem, skoro specjaliści od wszystkiego czają się wszędzie
W każdym razie się wyjebał i nadaje się to na sadistica. To mi wyszło po pobieżnej analizie.
Dobra, nie analizowałem tej sytuacji. Ale jak widać nie musiałem, skoro specjaliści od wszystkiego czają się wszędzie
W każdym razie się wyjebał i nadaje się to na sadistica. To mi wyszło po pobieżnej analizie.
donszymon napisał/a:
@up
Wkurwia mnie jak napisze coś oczywistego, a ktoś mnie nazywa specjalistą od wszystkiego. Po prostu przeanalizowałem sytuacje i napisałem co ja o tym sądze. Nie miałbym nic do Ciebie jakbyś nie napisał tego ironicznego "pokazał co potrafi".
To w ogóle był jakiś specjalny motor bo nie dość że dodawał sam gazu to jeszcze jak już leży słychac jak zmienia bieg na wyższy
@up łot technika
choroba szalonych motorów, dość popularna ostatnio.
Jak widać motocykl się przewrócił ale zaburzenia spowodowały iż myślał, że nadal jedzie...
Choroba uleczalna w dobrych warsztatach.
Jak widać motocykl się przewrócił ale zaburzenia spowodowały iż myślał, że nadal jedzie...
Choroba uleczalna w dobrych warsztatach.
czemu ten motocykl sam zmienia biegi?
Z wielu wyjebusów na sadisticu, ta gleba jest wyjątkowo efektowna.
april 12 2002 świerzyzna hłe hłe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów