18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:29
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
-ogi- 2012-05-20, 1:41 1
Mozliwe ze i duzo potrafi, po pierwsze to słaba jakość nagrania ale sądze że wcześniej deszcz padał (niektórym to do głowy nie przyjdzie ale wytłumacze że po deszczu jest mokro i ślisko), a po drugie linka/manetka od gazu mu się chyba zablokowała, bo jak spadł z motocykla to ten nadal był na pełnej piździe (więc tu też wytłumacze co poniektórym debilom, nawet choć zdjął rękę z gazu, to motocykl zapierdalał).
Więc autorze najpierw przeanalizuj, a potem oceniaj.
Zgłoś
donszymon 2012-05-20, 8:13 1
@up
Dobra, nie analizowałem tej sytuacji. Ale jak widać nie musiałem, skoro specjaliści od wszystkiego czają się wszędzie
W każdym razie się wyjebał i nadaje się to na sadistica. To mi wyszło po pobieżnej analizie.
Zgłoś
-ogi- 2012-05-20, 12:15 1
donszymon napisał/a:

@up
Dobra, nie analizowałem tej sytuacji. Ale jak widać nie musiałem, skoro specjaliści od wszystkiego czają się wszędzie
W każdym razie się wyjebał i nadaje się to na sadistica. To mi wyszło po pobieżnej analizie.

Wkurwia mnie jak napisze coś oczywistego, a ktoś mnie nazywa specjalistą od wszystkiego. Po prostu przeanalizowałem sytuacje i napisałem co ja o tym sądze. Nie miałbym nic do Ciebie jakbyś nie napisał tego ironicznego "pokazał co potrafi".
Zgłoś
brt1529 2012-05-20, 19:11 1
To w ogóle był jakiś specjalny motor bo nie dość że dodawał sam gazu to jeszcze jak już leży słychac jak zmienia bieg na wyższy
Zgłoś
l................1 2012-05-20, 19:18 1
@up łot technika
Zgłoś
fejzez 2012-05-20, 20:15 1
chyba mu się pojebały zawody z red bull X-Fighters
Zgłoś
Apollon 2012-05-20, 20:35
choroba szalonych motorów, dość popularna ostatnio.
Jak widać motocykl się przewrócił ale zaburzenia spowodowały iż myślał, że nadal jedzie...
Choroba uleczalna w dobrych warsztatach.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-05-20, 21:18
czemu ten motocykl sam zmienia biegi?
Zgłoś
webkoala 2012-05-20, 21:32
No to go poniosło
Zgłoś
avenger1 2012-05-20, 22:13
lepiej wyjebać nie mógł
Zgłoś
mrpiernikoss 2012-05-20, 22:55
Z wielu wyjebusów na sadisticu, ta gleba jest wyjątkowo efektowna.
Zgłoś
chudy179 2012-05-20, 22:57
Następny mistrz prostej, niestety takich u nas na drogach pełno...
Zgłoś
lucky80 2012-05-21, 0:10
nie wierzę musiał ćwiczyć
Zgłoś
a ja wiem??? 2012-05-21, 11:05
april 12 2002 świerzyzna hłe hłe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem