Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pitteroo napisał/a:
Sadol schodzi na psy, potral dla stulejcarzy się robi
Nie sądzę, panna ma majtki na sobie
pitteroo napisał/a:
Up @pitteroo. W oceanie srania do mordy, w morzach ladyboyów i potokach sp🤬olonych męskich zboczeńców bawiących sie własnymi ujami, fajnie raz na jakiś czas zobaczyć sobie młoda panienke w majtkach. Jak ci się to nie podoba , idź może na jakiś portal dla pedałów, jak cie kobieta brzydzi.

pitteroo napisał/a:
Ludzie dostosowują portal do takich jak ty.
Zgrabne nogi, kształtna dupka, ładna buzia... A że młode, to jeszcze trochę głupie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie