18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Geho 2014-07-13, 22:38 2
FrasQs napisał/a:

Jak kogoś nie stać na Crossa to nie jezdzi sie w terenie motocyklami które nie są do tego przystosowane, tutaj widzimy Pseudocrossa zbudowanego na bazie ETZ 251, Niby koni dużo ale z gówna bata nie ukręcisz Niskie przełożenie na poszczególnych biegach i kolega wyjebał orła jak Korwin Boniemu.

Nie pierdol, jak ktoś nie ma kasy to ma siedzieć na dupie przed tv i plebanie oglądać? Też za dzieciaka 15-18 lat jawę ts'kę dojebałem. Żałuję moto, teraz chętnie bym turlał się legalnie taką zarejestrowaną, ale co? Na nic innego stać nie było. Tu też pewnie etz'tkę ze stodoły mają, papiery 10 lat temu zgniły, a zrobienie jej do stanu oryginalnego wcale nie jest takie tanie...
Zgłoś
crystaldragon 2014-07-13, 22:59 3
Zajechana ta mz, mój kolega wstawił kiedyś silnik po remoncie od wsk 175 do ogara 205, trzeba było rozcinać ramę ale jeździło zajebiście : D niestety od czasu do czasu musiałem mu ramę spawać
Zgłoś
nanab 2014-07-13, 23:26
Jak 6 bieg wrzuca przy 10 na godzinę i to pod górkę to nic dziwnego że nie może podjechać
Zgłoś
kapki9854 2014-07-14, 1:40
Gówno prawda, podjechałby ale jakby miał o bieg, dwa niżej.
Zgłoś
a................1 2014-07-14, 6:40
typowa wiocha i stara MZ przerobiona na "crossa"..............
Zgłoś
okno1337 2014-07-14, 11:52
Panowie mają naprawdę bogaty zasób słownictwa
Zgłoś
piterek098 2014-07-14, 12:53
mocy brakuje ? ktoś tu chyba nie jeździł golfem mkII 1.3
Zgłoś
Shadownik 2014-07-15, 17:22
Wioskowe zabawy z motorami zawsze najlepsze
Zgłoś
rafcikmz 2014-07-16, 21:08
To jest mz etz 150. Ma tylko 12KM i ciężko jest jej z tą oponą a mowa o jeździe w terenie...
Zgłoś
Pener 2014-09-13, 5:45
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem