📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No kurwa, genialne
Perpetuum Mobile
Widze, ze kolega pierwszy raz w China
nastepnym razem musisz powiedzec gdzie chcesz wyjsc, inaczej nie dziala.
Testowane, moze nie w China,
ale a coffeeshopie w Amsterdmie i dziala!
nastepnym razem musisz powiedzec gdzie chcesz wyjsc, inaczej nie dziala.
Testowane, moze nie w China,
ale a coffeeshopie w Amsterdmie i dziala!
Chińczycy pobili samych siebie..... wynaleźli podróbkę wyjścia ewakuacyjnego a myślałem ,że szczytem ich możliwości to podróbka kurzych jajek.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
To oświecę co po niektórych, jest to przejście bezpieczeństwa. Na początku filmiku między tymi drzwiami widać pionową prowadnicę, tak samo jak na końcu nagrania na filarach. W przypadku np.pożaru wrota się zamykają i wtedy wykorzystuje się tą śluzę.
Zresztą, gówno się znam, ja myślę że to komora do gazowania madagaskarskich królików wąskonosych.
Zresztą, gówno się znam, ja myślę że to komora do gazowania madagaskarskich królików wąskonosych.
Prosta i genialna rzecz. Wszystko ku zmniejszeniu przyrostu naturalnego
ale mądry inżynier budownictwa się znalazł. Ale filmiku nawet nakręcić nie potrafi
Robkowy napisał/a:
To oświecę co po niektórych, jest to przejście bezpieczeństwa. Na początku filmiku między tymi drzwiami widać pionową prowadnicę, tak samo jak na końcu nagrania na filarach. W przypadku np.pożaru wrota się zamykają i wtedy wykorzystuje się tą śluzę.
Chuja prawda, tak naprawdę ściany są iluzjami i bez problemów można przez nie przechodzić tak jak było w doomie 2.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów