na pełnej kurwie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ryjem drzwi sobie zrobił
Dlatego nie myje szyb u siebie w serwisie, już nie raz mi ktoś z dyńki wypierdolił
Jak trzeba być spierdolonym, żeby nie zauważyć drzwi obok, i to w dodatku otwartych?!
Człowiek-nietoperz... echolokacja znowu nie zadziałała.
@up
Pewnie miał słuchawki w uszach i nie wyłączył walkman'a
Pewnie miał słuchawki w uszach i nie wyłączył walkman'a
Wyjście przez otwarte drzwi jest takie nudne.
coś słaba ta szybka :]
To ja patrze na drzwi po lewej spodziewając sie pseudo-ninji wylatującego z budynku, a tam idiota beztrosko biegnie sobie przed siebie i montuje sie w szkło. No kurwa...
Ale pojeb, 2razy uderzył... ehh
No i mamy kolejny piękny gif do awatarów
Też kiedyś przyjebałem w szybę wychodząc z banku. Idioci mogliby coś nalepiać tak żeby było widać. Jak mi wtedy powiedzieli ile za miesiąc prowadzenia rachunku firmowego sobie liczą to normalnie taki wkurw mnie ogarnął, że nie zauważyłem. Ale w PKO BP chyba szyby mocniejsze mają bo wytrzymała
Rosja? czemu mnie to nie dziwi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów