📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Po istniejącej dziurze można sugerować, że to nie pierwsza osoba, która wyszła.
Beton pod sniegiem nie spelnil swojej roli i naderdobrze zamortyzowal upadek- do wymiany.
myslalem ze to gowno polecialo
Ale fuks
Musiałem powiększyć obraz aby w pełni docenić ten skok. O chuj, to nie gość, to jakaś latająca kurwa, 3x musiałem zobaczyć aby naprawdę docenić ten materiał.
Przecież to jakieś dziecko.
To było dziecko bo tak podaje livelake
"W Tomsku 6-letnia dziewczynka wypadła z okna mieszkania na IV piętrze. Lądowanie odbyło się w zaspie śnieżnej. Po upadku otrząsnęła się ze śniegu i poszła do domu.
Dziewczyna jest teraz w szpitalu, lekarze podejrzewają, że dziecko ma złamaną nogę."
Dziewczyna jest teraz w szpitalu, lekarze podejrzewają, że dziecko ma złamaną nogę."
byłem kiedyś świadkiem, w akademiku, gość siedział w otwartym oknie na parapecie. chwila nieuwagi i tylko nogi machnęły, a gość już leżał na trawniku . Upadek z 4 piętra, tylko ogólne poobijania, nawet do lekarza nie poszedł. być może ilość wypitego alkoholu uelastyczniła ciało gdybym, nie widział na własne oczy to bym nie uwierzył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów