na pełnej kurwie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skąd ci ludzie mają takie kamery?
@kudłaty1125
Właśnie też się nad tym zastanawiam
Właśnie też się nad tym zastanawiam
impreza w sraczu i koleś który się zatrzasnął - jakież to amerykańskie - szkoda ze CNN jeszcze nie przyjechał. ja pierdolę...
@up
nie jestes gotow podjac tego ryzyka i powiedziec ze bylo?
ja to w nitforspidzie cala trase przejezdzam bez odpuszczania gazu
nie jestes gotow podjac tego ryzyka i powiedziec ze bylo?
ja to w nitforspidzie cala trase przejezdzam bez odpuszczania gazu
dannyk napisał/a:
Jak było w kompilacji to też się liczy, że było?
nie liczy się
no tak... nie ma sie czego dziwić.... w ameryce to nawet domy z takiego gówna robią, a później mówia że kurwa wiatr 100km/h rozwala im domy, że chcą odszkodowania, oni chyba kurwa nie wiedzą co to są cegły.
kibel lezy, murzyn sie cieszy
Ameryka? Oo Myślałem, że to będzie Rosja albo Polska a tu proszę.. U nich tylko można było walki gejów na ulicy obejrzeć -,-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów