📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jest skill a nie Ken Block i jego wyczyny powtarzane setki razy, albo chłoptasie typu "Mam BMW nakurwiam drifta na rondzie bo mam RWD"
Lysack napisał/a:
Znam to z gran turismo - jak brałem muscle cara, to często tak obracało na zakrętach
Jesteś taki doświadczony
siwybis napisał/a:
Travis jest jednym z trzech ludzi na świecie, którzy mogą chodzić po oderwaniu miednicy od kręgosłupa. Po tym urazie przez 2 tygodnie był w stanie śpiączki, a przez kolejne 3 miesiące jeździł na wózku.
Jak to jest wejść na wiki i żywcem skopiować ostatnie dwie linijki notki?
wieldek018 napisał/a:
Co jest takiego fascynującego w jeżdżeniu cały czas w lewo? Może ja się nie znam, ale dla mnie to nie ma sensu
1. Stałe prędkości 300km/h +
2. Muzyka, którą tworzy 8 cylindrów
3. Jak ktoś się wyjebie to jest ciekawa reakcja łańcuchowa
Nie tak dawno temu Kuba Przygodziński pobił rekord Guinessa w prędkości driftu (257km/h wejściowa, 218km/h średnia pod max kątem 49 stopni). Zrobił to na nieużytkowanym pasie startowym,
Travis Pastrana pojechał tutaj bokiem przy prędkości 150/160mph,(240-255km/h) wozem kompletnie do tego nieprzystosowanym, na pochylonej, wąskiej nawierzchni. Respekt dla niego
Lysack napisał/a:
Znam to z gran turismo - jak brałem muscle cara, to często tak obracało na zakrętach
Nie wiem jak wy chłopaki, ale ja w nim widzę nowego eksperta w komisji Macierewicza.
Dajcie spokój temu facetowi w wieku 13 lat miednica odczepiła się od kręgosłupa, a tu jakieś postawienie auta bokiem miało mu coś zrobić?
Amerykanie to albo prosto, albo w kółko...
To Travis Pastrana, nie mało brakowało na harda, tylko mało brakowało żeby odjebał jakiegoś backflipa tym autem ;o
Travis jest jednym z trzech ludzi na świecie, którzy mogą chodzić po oderwaniu miednicy od kręgosłupa. Po tym urazie przez 2 tygodnie był w stanie śpiączki, a przez kolejne 3 miesiące jeździł na wózku.
Łooooooo kurwa
Łooooooo kurwa
Coś jak Zygzak McQuen z bajki Auta pierwszej części, podczas wyścigu finałowego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów