📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jest jakiś sport, w którym Travis Pastrana nie jest dobry?
Znam to z gran turismo - jak brałem muscle cara, to często tak obracało na zakrętach
ZImne piwko za zimną krew
malo brakowalo na harda? ty tam chyba nigdy nie zagladales.
nawet jakby zajebal w ta bariere to nic powaznego by mu sie nie stalo, musialby czolowke jebnac
nawet jakby zajebal w ta bariere to nic powaznego by mu sie nie stalo, musialby czolowke jebnac
Poza tym gdzie Ty tam widzisz motory?
Travis jest jednym z trzech ludzi na świecie, którzy mogą chodzić po oderwaniu miednicy od kręgosłupa. Po tym urazie przez 2 tygodnie był w stanie śpiączki, a przez kolejne 3 miesiące jeździł na wózku.
@up coś ci nie wyszło, bo oni jeżdżą głównie w lewo...
"Nascar to najgłupszy sport motorowy na świecie. Ale amerykanie mają niesamowitą zdolność do wymyślania głupich sportów."
kurwa az mnie skreca jak widze takie komentarze, oswiec mnie znawco ktory jest najlepszy
kurwa az mnie skreca jak widze takie komentarze, oswiec mnie znawco ktory jest najlepszy
Pastrana, człowiek, który powinien umrzeć z 3-4 razy a ciągle żyje, na dodatek ma oderwaną miednicę od kręgosłupa i ciągle chodzi, jeszcze uprawia niebezpieczne sporty. Jego nic nie zabije.
Co jest takiego fascynującego w jeżdżeniu cały czas w lewo? Może ja się nie znam, ale dla mnie to nie ma sensu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów