18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
MichaU 2013-11-13, 23:44 51
Jest jakiś sport, w którym Travis Pastrana nie jest dobry?

Zgłoś
Bluzgowy 2013-11-13, 23:59 14
na harda? to nawet na poczekalnię się nie nadaję...
Zgłoś
~Bambi~ 2013-11-14, 9:23 33
Nascar to najgłupszy sport motorowy na świecie. Ale amerykanie mają niesamowitą zdolność do wymyślania głupich sportów.

Emerytowany saren
Zgłoś
Lysack 2013-11-14, 9:58 1
Znam to z gran turismo - jak brałem muscle cara, to często tak obracało na zakrętach
Zgłoś
R................t 2013-11-14, 13:21
ZImne piwko za zimną krew
Zgłoś
mare30ks 2013-11-14, 13:38
malo brakowalo na harda? ty tam chyba nigdy nie zagladales.

nawet jakby zajebal w ta bariere to nic powaznego by mu sie nie stalo, musialby czolowke jebnac

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
LikeThis 2013-11-14, 13:43 1
Bambi kurwa dojebałeś teraz . Może pizdy w bolidach F1 dla Ciebie są lepsi . Co najmniej w wyscigach NASCAR są używane dobre i sprawdzone 6 litrowe potwory V8 .

Poza tym gdzie Ty tam widzisz motory?
Zgłoś
siwybis 2013-11-14, 13:48 9
Travis jest jednym z trzech ludzi na świecie, którzy mogą chodzić po oderwaniu miednicy od kręgosłupa. Po tym urazie przez 2 tygodnie był w stanie śpiączki, a przez kolejne 3 miesiące jeździł na wózku.
Zgłoś
S4ndal 2013-11-14, 13:52
To te auta potrafai skecac w lewo o.O
Zgłoś
J................S 2013-11-14, 14:08 20
@up coś ci nie wyszło, bo oni jeżdżą głównie w lewo...
Zgłoś
robertoo 2013-11-14, 14:09
"Nascar to najgłupszy sport motorowy na świecie. Ale amerykanie mają niesamowitą zdolność do wymyślania głupich sportów."

kurwa az mnie skreca jak widze takie komentarze, oswiec mnie znawco ktory jest najlepszy
Zgłoś
Murekkk 2013-11-14, 14:12 2
Pastrana, człowiek, który powinien umrzeć z 3-4 razy a ciągle żyje, na dodatek ma oderwaną miednicę od kręgosłupa i ciągle chodzi, jeszcze uprawia niebezpieczne sporty. Jego nic nie zabije.
Zgłoś
wieldek018 2013-11-14, 14:44
Co jest takiego fascynującego w jeżdżeniu cały czas w lewo? Może ja się nie znam, ale dla mnie to nie ma sensu
Zgłoś
kamil980 2013-11-14, 14:44 1
to nie jest przypadkowe on to zrobil specjalnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów