Akcja rozgrywa się w lusterku dwukołowca, gdzie unaocznia nam się sytuacja gdzie kierowca czyni wyjście przed nadjeżdżający pojazd, który to wysiadającego posyła w powietrze swoją maską. Potrącenie niespodziewane dla nagrywającego gdyż nie wiedział nawet, że to się stanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gimelord napisał/a:
Filmiki Fantastico powinny odrazu trafiać na główną.
orisuniek napisał/a:
Chyba do kosza
Filmiki na główną, opisy filmików do kosza. I wszyscy będą zadowoleni.
quick, somebody fuck him!
W końcu wypadek, w którym banda kretynów nie targa poszkodowanego na wszystkie strony robiąc mu mikser ze złamanych kości.
@Heyda widać, że gość z motocykla ma jakieś pojęcie o pierwszej pomocy. Nie krzyczy na głos: wezwijcie karetkę, tylko konkretnie wskazuje osobę która ma zadzwonić.
A co do samego wypadku, to gość sam sobie winien. Jak się opuszcza samochód na drodze to należy się upewnić, że jest to możliwe i bezpieczne.
W tym wypadku możliwe było, ale bezpieczne już nie koniecznie.
A co do samego wypadku, to gość sam sobie winien. Jak się opuszcza samochód na drodze to należy się upewnić, że jest to możliwe i bezpieczne.
W tym wypadku możliwe było, ale bezpieczne już nie koniecznie.
chujstiko pan Rowan Atkinson na pewno nie życzył by sobie żebyś go reprezentował, modów proszę o zmienienie mu avatara i ban na ip
Co za pierdolony tłuk. Zatrzymał się na autostradzie i wysiadł wprost pod nadjeżdżający pojazd.
Akcja rozgrywa sie w Austarlii a motocyklista to Daryl Lonigain spoko ziomek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów