18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wykład z histologii
kamysie2misie • 2013-02-10, 0:22
Zajęcia z histologii na mojej uczelni.
Podczas wykładu profesor zadaje pytanie studentom.
Profesor: Ile warstw ma nabłonek w pochwie? (nabłonek jest wielowarstwowy)
Zgasza się studentka: jedną !
Profesor: To chyba u pani po wakacjach...
Zgłoś
Jimm 2013-02-10, 0:33
Jajcarz z niego
Zgłoś
jawortds 2013-02-10, 0:39 17
Historia rok młodsza od węgla.
Zgłoś
Fifrucz 2013-02-10, 0:41 1
Piwo mi wyschło... :/ ..Piwka nie będzie
Zgłoś
ostatni 2013-02-10, 2:25
no ja to słyszałem w 2009 roku, ale przypuszczam, że ta legenda ma z 30 lat, albo tyle, ile nauczanie histologii
Zgłoś
Sajgonski 2013-02-10, 9:01 2
Chuj wie.
Zgłoś
m.statystyka 2013-02-10, 9:08
nie ta legenda ma kilka lat jakoś, chodzi o profesora K.
inny cytat:
Studentka nie znała odpowiedzi na pytanie profesora K.
-Pani to chyba częściej otwiera nogi niż książki...

Na dopytce profesor K.
pytał o:
-ulicę z jednym numerem
-słynnego Polaka o polskim pochodzeniu

p.s. profesor lubił sobie często wychylić.

Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-02-10, 10:21 8
Cham. Trza go było jebnąć w ryj...

Cześć
Zgłoś
DamianG 2013-02-10, 10:46
"Gratuluję" uczelni.
Zgłoś
Irasmatick 2013-02-10, 12:28 7
Cham? U nas na uczelni krąży legenda, że profesorek oczekując na odpowiedz studentki odpowiedział: "Na Pani miejscu to ja miałbym życiowy dylemat... bo na studentkę za głupia a na kurwę za brzydka"

Nie słyszałem tego osobiście, ale znając "profesorka" jest w 100% możliwe...

Tego prostaka jebanego mało kto jest w stanie przebić...

Dzień bez porządnego pierdolnięcia głową (sąsiada) w bramę wjazdową (też sąsiada) jest dniem straconym (chyba, że dla sąsiada)
Zgłoś
kurczasty 2013-02-10, 12:40 2
@up

Problem taki, że teraz większość studentek niestety takich właśnie jest
Zgłoś
m.statystyka 2013-02-10, 13:10
Niestety, takie realia polskich uczelni, większość to chamy i prostaki, nic im nie zrobisz bo przecież wszędzie kumple z ławek... no ale cóż, wymrą kiedyś.

Pozdrawia, Uni.Przyrodniczy.

Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Zgłoś
jawortds 2013-02-10, 13:12
Takich legend to było wiele, dla mnie wszystkie pozostana bredniami. Mialem z nic cwiczenia prawie rok i nigdy nie zachowywal się tak bym mogl posadzic go o odzywke "per kurwa" pod czyimkolwiek adresem.
Zgłoś
Orcheotomus 2013-02-10, 13:44
wszyscy tacy wielcy sadole, czytają tu dowcipy o murzynach i żydach, a jak płaczą że ktoś chamską odzywką wyjechał. Oj dziewczyny, dziewczyny...
Zgłoś
68mustang 2013-02-10, 13:55
U nas były podobne legendy o doktorze W. z embrio. Wszystkim ostro cisnął ale fajnie było. Nie ma się co oburzać. Miał też dystans do siebie. Jak mnie pytał kiedyś i trochę nie wiedziałem co odpowiedzieć to powiedział: "Co? boi sie mnie Pan? To, że wyglądam jak wyglądam, to nie moja wina. Ale umyłem się wczoraj, koszulę świeżą założyłem".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów