📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Meliar napisał/a:
Kurwa na jakim asfalcie? Każdy uczący się na kartę motorowerowa, A1 lub A wie ze podczas przejezdzania przez METALOWE elementy jak np. TORY TRAMWAJOWE sie nie hamuje, tylko przejezdza powoli i pod kątem prostym, przyczepnosc kola z mokrym metalem jest porownywalna do przyczepnosci z lodem, bo jak widać na załączonym filmiku nawet przy małej prędkości hamowanie prowadzi do wyjebania się.
Taki kozak, pewnie w ogóle nie jezdziłeś jednośladem. Zahamuj gwałtownie na mokrym asfalcie chociażby to zobaczysz jak pięknie polecisz, tylko nie ubieraj kasku, potem oceń stan swojej twarzy
EEe dość słabo jak na rosje. Miałem nadzieje ze złamie sobie co najmniej kark...
Jak dla mnie to była ewidentna wina kolesia w chyba Volkswagenie który zajechał i wymusił pierwszeństwo, czysto hipotetycznie gdyby tam jechała ciężarówka a nie skuter, z tą samą prędkością to koleś nie miałby bagażnika.
Codziennie do szkoły skuterem dojeżdżam ;/ Deszcz to jest makabra jakaś. Na przednim hamulcu nie ma co hamować bo od razu się wypierdoli człowiek - przedni jest dużo skuteczniejszy niż tylny. Tylny - bębnowy, jak jest mokro i zimno to od razu blokuje mi koło i nawet po puszczeniu hamulca czasem nie chce go odblokować. A hamowanie tyłem to nie hamowanie, jedzie się dalej jak się jechało. W taką pogodę minimum 2x na odcinku 6km wpadam w poślizg. Na szczęście zawszę opanuję.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów