18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Wykładowcy z Politechniki
daro1337 • 2013-05-26, 23:10
materiał własny i stary, ten Pan nie zbyt lubi kobiety, ten tekst jednak zostanie na długo w mojej głowie^^ mam nadzieję, że się wam spodoba;]
[i] odnośnie studentek które proszą o '3'

"Nie lubię jak przychodzi do mnie kobieta. Ostateczną bronią kobiety jest płacz. A ja, że mam miękkie serce, to nawet żonę przestaję bić jak zaczyna płakać"
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
matiqq 2013-05-27, 0:13 1
Brak komentarzy

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
Kaprys 2013-05-27, 0:20 78
Studentka nie zaliczyła. Wychodzi z auli i płacze "ten alfons mnie ujebał". Profesor usłyszał, wybiega za nią, bierze indeks, wstawia 3. Wszyscy karp. Profesor rzecze: "skoro jestem alfons, to o swoje dziwki muszę dbać!"

Stare, na początku studiów zasłyszałem. Ale może ktoś nie zna.
Zgłoś
Puszale 2013-05-27, 0:23
@Kaprys ja takie coś nawet widziałem.
Zgłoś
Kaprys 2013-05-27, 0:29
A i jeszcze dobitka: "któraś pani jeszcze chce trójkę bez egzaminu?". Ponoć wszystkie szły na spowiedź (uczciwą tróję co najmniej).

@Puszale, to powiadasz, że studiowałeś, jak profesorzy byli otoczeni szacunkiem, bo się nie jebali w tańcu? Podobno teraz aby przepchnąć, aby wyniki zdawalności, takie tam, kasa za przemiał 'studentów'.

A nie, Twój wiek. To dalej się dzieje?
Zgłoś
Wraco 2013-05-27, 1:26 1
Ten dowcip o politechnice jest jeszcze lepszy:
"Student politechniki pisze 'nie zbyt' oddzielnie"
Koniec.
Zgłoś
Cienió 2013-05-27, 1:27
[i] <-- rozjebał mnie na max.

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
ValvePlsFix 2013-05-27, 1:56 1
wyjaśni mi ktos dowcip Wraco bo coś nie kumam?
Zgłoś
Dziki Bigos 2013-05-27, 2:04 29
U mnie jeden profesor miał powiedzenie:
"Wiecie czym się różnię od wibratora? Ja jestem prawdziwym chujem, piszemy kolokwium"
Zgłoś
iron.the.great 2013-05-27, 2:25 7
Ja miałem kiedyś zajęcia z takim Panem od mechaniki, który zwykł się zwracać do studentów "proszę Panów" itp pomimo tego, że w grupie było też parę kobiet. Kiedyś wypadło tak, że większość grupy zerwała się z zajęci i przyszły na ćwiczenia tylko 2 dziewczyny. Dr T. wszedł do sali zobaczył te kobitki po czym stwierdził: O widzę, że nikogo nie ma i wyszedł, a zajęcia się nie odbyły. Ogólnie facet był jakiś spaczony bo opowiadał, że nie wie co z żoną zrobić bo jak ją drzwiami wywala to oknem wchodzi i już nie wie jak się jej pozbyć. Po wydziale chodziła też legenda, że jego syna wywalili z uczelni bo ujebał u niego przedmiot. Ponoć stwierdził, że własny syn jest za głupi żeby studiować na jego wydziale.
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-05-27, 6:47 7
Kaprys napisał/a:

A i jeszcze dobitka: "któraś pani jeszcze chce trójkę bez egzaminu?". Ponoć wszystkie szły na spowiedź (uczciwą tróję co najmniej).

@Puszale, to powiadasz, że studiowałeś, jak profesorzy byli otoczeni szacunkiem, bo się nie jebali w tańcu? Podobno teraz aby przepchnąć, aby wyniki zdawalności, takie tam, kasa za przemiał 'studentów'.

A nie, Twój wiek. To dalej się dzieje?

Zgłoś
Lang 2013-05-27, 8:13
Emerytowani wykładowcy też dają czadu:

"Rzucił matkę na podłogę i przyciskał ją kolanami do ziemi tak, że złamał kobiecie żebro. Zdaniem prokuratury, Jacek K. (55 l.), doktor filozofii, inżynier architekt, były pracownik Politechniki Łódzkiej znęcał się nad matką w czterech ścianach ich mieszkania. Brutalny wykładowca jest już za kratkami. Ale dostał śmiesznie niską karę - półtora miesiąca aresztu."
Zgłoś
recenzor 2013-05-27, 8:40
daro1337 napisał/a:

nie zbyt

Dostałeś się na studia?
Zgłoś
daro1337 2013-05-27, 23:57
recenzor napisał/a:

Dostałeś się na studia?

Tak, dostałem się, a Ty chyba nie bo nie masz się o co przypier**lać ;d
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów