Dzisiejszy wypadek na rajdzie Śląska, 8 rundzie mistrzostw Europy. Brytyjskiej załodze nic się nie stało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co im się miało stać jak w nic nie uderzyli?
Na szczęście odmówili różaniec i się nic nie stało
Mietek7567 napisał/a:
Co im się miało stać jak w nic nie uderzyli?
A słup się przewalił bo jebnął ze śmiechu? obejrzyj jeszcze raz, widać że uderza w słup
Ktoś se nowe wrc ogląda, nudy jak uj, grupa a czy b to było coś, już same kjs są ciekawsze niż ten wysryw od wrc
Wazne ze plotu nie uszkodzili no i szkoda, ze film niegodny sadola.
lubieswinie napisał/a:
Ktoś se nowe wrc ogląda, nudy jak uj, grupa a czy b to było coś, już same kjs są ciekawsze niż ten wysryw od wrc
Oj tam oj tam. Oglądaj póki możesz, bo zaraz euro urzędasy w imieniu walki z CO2 i ociepleniem klimatu, zakażą nawet takich sportów. F1 już wykastrowane. No chyba, że pojawi się lobbysta. To wtedy nie
bez kurwa sensu.słup przewalili i teraz pół wioski bez prądu albo netu .a może ktoś tam leży pod respiratorem albo pracuje z domu? to ich już jebie byle pozapierdalać swoimi głupimi samochodzikami.
flesh go oślepił
leonidkacap napisał/a:
flesh go oślepił
Nie oślepił tylko się zapatrzył bo myślał, że to fotoradar a skojarzył, że u nas taryfikator zaostrzyli całkiem niedawno...
skoro nic sie nie stało,to co to tu robi?kulturalnie pytam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów