📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tuska namalowali?
Po raz pierwszy niemcy (celowo z małej) zrobili ze ścianą coś innego niż ustawienie pod nią ludzi i rozstrzelanie ich.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
zmarnowali farbe
Ściana jak była syfiasta, tak syfiasta jest nadal. Warto się rozejrzeć i zobaczyć naprawdę niezłe murale chociażby w Polsce. Wiem, że dla wielu spray = wandalizm, ale jak widać graffiti wielkoformatowe, wykonane przez artystów grafficiarzy może być sztuką w pełni tego słowa znaczenia. Oczywiście mam na myśli pasjonatów a nie zjebów psikających sprayami wulgaryzmy i durne bohomazy.
I to jest sztuka, a nie napisze jakaś kurwa 3 koślawe litery, albo coś czego nie da się odczytać i się cieszy...
@Basika063
No i to jest sztuka, a nie, że przyjdzie pierdolony gimbus z 2 pierdolonym gimbusem w bluzie z kapturem i wrzuci na ścianę czarnym sprayem HUJ albo JP bądź HWDP ew kutasa namaluje i wielki graficiarz kurwa jego pierdolona w dupę mać...
No i to jest sztuka, a nie, że przyjdzie pierdolony gimbus z 2 pierdolonym gimbusem w bluzie z kapturem i wrzuci na ścianę czarnym sprayem HUJ albo JP bądź HWDP ew kutasa namaluje i wielki graficiarz kurwa jego pierdolona w dupę mać...
Blu tworzy właśnie w takim stylu. Dla porównania wrzucam wrocławską panią z kłódek
a tutaj już po pokazie inteligencji rodaków
There's no secret to dying, just keep on flying..
a tutaj już po pokazie inteligencji rodaków
Mural znajduje się w Warszawie na bloku w którym mieszkała Maria Skłodowska. Jego zrobienie zajęło niecały dzień. Przyznam, że lepiej wyglądał bez tego niebieskiego tła. Mieszkam na przeciwko
Nie do końca jest to prawdą, choć adres się zgadza - Nowolipki 11.
Kamienica w której mieszkali Skłodowscy, wraz z całą dzielnicą
została zburzona w czasie IIWŚ podczas likwidacji getta.
Domy odbudowano, ale numeracja nie jest zgodna z przedwojenną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów