📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczyło leżeć ryjem na ziemi, a nie liczyć na ludzkie reakcje ze strony czarnego
Kurwa mać, kolejny małpi przygłup zabił niewinnego człowieka.
Policja w stanach dobrze robi że napierdalają serią w czarnych a potem krzyczą ręce za głowę.
Policja w stanach dobrze robi że napierdalają serią w czarnych a potem krzyczą ręce za głowę.
Japierdole ryzykować życie za pieniądze, które i tak by się pewnie znalazły. Oni by policji nie uciekli, przecież to przedstawiciele gatunku głupszego o srednio 7pkt iQ...... I jeszcze to na kazdym kroku udowadniają
Ciekawe czy jak zlapia kolesia z pistoletem to potraktuja to jako wypadek czy pracy ? czy nieumyslne? Widac ze koles nawet nei zdawal sobie sprawy ze wlasnie pociaga za spsut i strxzela do goscia na ziemi . Tak to jest jak malpa sie dorwie do brzytwy...
Cytat:
przedstawiciele gatunku głupszego o srednio 7pkt iQ
Ty już ich tak nie wybielaj i nie zaniżaj
Cytat:
Ciekawe czy jak zlapia kolesia z pistoletem to potraktuja to jako wypadek czy pracy ? czy nieumyslne? Widac ze koles nawet nei zdawal sobie sprawy ze wlasnie pociaga za spsut i strxzela do goscia na ziemi
Jakby to była postępowa europa to mogliby go uniewinnić tak jak tego brudasa co kiedyś zgwałcił i sąd tam uznał, że nie można go skazać bo koleś nie był świadom, że robi źle ponieważ nie rozumiał prawa i zasad panujących na zachodzie.
Wszystko jest więc możliwe.
W normalnym kraju obsługa miałaby broń i odstrzeliła czarnych gówniarzy na miejscu.
@parolpl
No bo napewno w takim walmarcie mają trzy m4 pod ladą a każdy ma przy sobie glocka...
No bo napewno w takim walmarcie mają trzy m4 pod ladą a każdy ma przy sobie glocka...
nie rozumiem o co chodzi, oglądałem 3 razy filmi i widać wyraźnie że wielorybowi nic sie nie stało, niech zyje greenpeace
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów