Premier Izraela chwali się sukcesami swojego narodu w dziedzinie sterowania biznesem na zachodzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Jeśli pozwolisz rozplenić się robactwu rodzą się prawa robactwa i pojawiają się ludzie gotowi ich bronić."
Antonine de Saint-Exupery - "Twierdza"
Antonine de Saint-Exupery - "Twierdza"
misiolin - wow, widze ze znasz mnie lepiej niz ja siebie. Kto cie nauczyl misku puszysty sztuki penetrowania ludzkich umyslow,takich uzytkownikow np kys88
wyślijmy jeszcze z 10 tyś kontyngentu z pomocą dla izraela żeby pomogi im zajebać całą ropę świata za drukowane chujawarte pieniądze
prawdziwi patrioci to nie najemnicy
prawdziwi patrioci to nie najemnicy
@misiolin
tak sie składa,ze żydków znam dobrze.
Nikt nie rodzi sie antysemitą,nikt nie wysysa go z mlekiem matki jak to nasi kochani przyjaciele z pejsami piszą o Polakach.
Po prostu zycie weryfikuje to,jak spoglada sie na swiat.
tak sie składa,ze żydków znam dobrze.
Nikt nie rodzi sie antysemitą,nikt nie wysysa go z mlekiem matki jak to nasi kochani przyjaciele z pejsami piszą o Polakach.
Po prostu zycie weryfikuje to,jak spoglada sie na swiat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów