Szacun dla Trollsky za robotę, którą wykonuje. Na fb znajdziecie jego fanpage
Szacun dla Trollsky za robotę, którą wykonuje. Na fb znajdziecie jego fanpage
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie to wygląda tak. Podziwiam bo marze o stworzeniu sobie kiedyś namiastki kuźni, jako pasjonat dawnych czasów.
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverJak tak będzie kątówki jedną ręką używał to się w końcu zdziwi. Zawsze majster mi powtarzał: "Jędrzej kurwa jedną ręką to się można po dupie drapać."
uzywam jej tak od 8 lat i nigdy nic sie nie przydarzyło. Makita ma bardzo wygodne w uchwycie korpusy
Fajna sprawa Piwko za Tissota na jego ręce
to citizen
Pierdol studia, wykuwaj noże.
cos w tym jest pare lat temu rzucilem studpia po 6 letniej przygodzie i 3 uczelniach To nie dla mnie było
Za podkład muzyczny wielkie piwo!
dzieki. Duan to fajni ludzie i graja bardzo bliską mojemu sercu muzyke
I to jest kurwa sztuka a nie jakieś tam pierdoły. A dla pana kowala to Wielki Szacunek bo zawód prawdziwego kowala umiera.
na codzien jestem informatykiem w korporacji Kuznia to odskocznia od codziennej prozy
Z całym szacunkiem dla talentu Trollsky'ego, ale noże które wykonuje są brzydkie, jak chuj z grzybicą. Na grzyby bym z takim nie poszedł, bo wyglądają jak z tajlandzkiego bazaru...
Polecam obejrzeć dzieła polskich ''nożorobów'', jak Tlim czy Poltergeist, którzy robią naprawdę klimatyczne noże i to w rozsądnej cenie(choć to zależy od modelu). O wiele estetyczniejsza robota niż te kulfony od Trollsky'ego
dzieki za konstruktywną krytyke duzo wnosi w moje myslałem uporządkowane zycie
glupi, lysy, wydziarany, pewnie caly dzien siedzi pod blokiem pije piwo i bije pedalow
bingo. Dokładnie to robie jak akurat nie siedze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów