Szacun dla Trollsky za robotę, którą wykonuje. Na fb znajdziecie jego fanpage
Szacun dla Trollsky za robotę, którą wykonuje. Na fb znajdziecie jego fanpage
Dla mnie to wygląda tak. Podziwiam bo marze o stworzeniu sobie kiedyś namiastki kuźni, jako pasjonat dawnych czasów.
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverJak tak będzie kątówki jedną ręką używał to się w końcu zdziwi. Zawsze majster mi powtarzał: "Jędrzej kurwa jedną ręką to się można po dupie drapać."
uzywam jej tak od 8 lat i nigdy nic sie nie przydarzyło. Makita ma bardzo wygodne w uchwycie korpusy
Fajna sprawa Piwko za Tissota na jego ręce
to citizen
Pierdol studia, wykuwaj noże.
cos w tym jest pare lat temu rzucilem studpia po 6 letniej przygodzie i 3 uczelniach To nie dla mnie było
Za podkład muzyczny wielkie piwo!
dzieki. Duan to fajni ludzie i graja bardzo bliską mojemu sercu muzyke
I to jest kurwa sztuka a nie jakieś tam pierdoły. A dla pana kowala to Wielki Szacunek bo zawód prawdziwego kowala umiera.
na codzien jestem informatykiem w korporacji Kuznia to odskocznia od codziennej prozy
Z całym szacunkiem dla talentu Trollsky'ego, ale noże które wykonuje są brzydkie, jak chuj z grzybicą. Na grzyby bym z takim nie poszedł, bo wyglądają jak z tajlandzkiego bazaru...
Polecam obejrzeć dzieła polskich ''nożorobów'', jak Tlim czy Poltergeist, którzy robią naprawdę klimatyczne noże i to w rozsądnej cenie(choć to zależy od modelu). O wiele estetyczniejsza robota niż te kulfony od Trollsky'ego
dzieki za konstruktywną krytyke duzo wnosi w moje myslałem uporządkowane zycie
glupi, lysy, wydziarany, pewnie caly dzien siedzi pod blokiem pije piwo i bije pedalow
bingo. Dokładnie to robie jak akurat nie siedze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów