Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Doskonale zakończenie! Mortal Kombat to nie był co prawda ale Fatality wyszło.
Dzieciaczki gościu jebnął banią o chodnik i stracił przytomność, jakie fatality, tu nie doszło do skręcenia karku na bank. Widziałem nie raz i nie dwa jak żule zaliczały podobny lot i po 10 minutach wstawali, otrzepywali się z kurzu i szli być dalej żulami gdzie indziej.
Czasem ktoś zajebie bania w beton i po chwili wstanie czasem ktoś zachaczy lekko głową o ziemię i gasnie mu słońce. Nie ma reguły akcja ryzykowna szczególnie że to jakiś ochroniarz który tak naprawdę nic nie może.
Miło jest popatrzeć, jak angole wracają do normalności.. czyli do chlania piwska po barach i nap🤬lanki pod nimi...
Wczoraj ogladałem film o słoniach ...one też jak nie mogły zar🤬ac to podobnie nabuzowane chodziły i rozp🤬alały wszystko na swojej drodze.
tu 2 osobniki chyba, też o samice walcza, a może o terytorium
tu 2 osobniki chyba, też o samice walcza, a może o terytorium
willoo napisał/a:
Miło jest popatrzeć, jak angole wracają do normalności.. czyli do chlania piwska po barach i nap🤬lanki pod nimi...
Ten filmik był już w sieci parę lat temu, jeszcze przed pandemią. Tak, że do żadnej normalności nikt nie wraca.
willoo napisał/a:
W c🤬j normalność, chyba dla j🤬ej patologii
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie