📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Doskonale zakończenie! Mortal Kombat to nie był co prawda ale Fatality wyszło.
Dzieciaczki gościu jebnął banią o chodnik i stracił przytomność, jakie fatality, tu nie doszło do skręcenia karku na bank. Widziałem nie raz i nie dwa jak żule zaliczały podobny lot i po 10 minutach wstawali, otrzepywali się z kurzu i szli być dalej żulami gdzie indziej.
Czasem ktoś zajebie bania w beton i po chwili wstanie czasem ktoś zachaczy lekko głową o ziemię i gasnie mu słońce. Nie ma reguły akcja ryzykowna szczególnie że to jakiś ochroniarz który tak naprawdę nic nie może.
Miło jest popatrzeć, jak angole wracają do normalności.. czyli do chlania piwska po barach i napierdalanki pod nimi...
Wczoraj ogladałem film o słoniach ...one też jak nie mogły zaruchac to podobnie nabuzowane chodziły i rozpierdalały wszystko na swojej drodze.
tu 2 osobniki chyba, też o samice walcza, a może o terytorium
tu 2 osobniki chyba, też o samice walcza, a może o terytorium
willoo napisał/a:
Miło jest popatrzeć, jak angole wracają do normalności.. czyli do chlania piwska po barach i napierdalanki pod nimi...
Ten filmik był już w sieci parę lat temu, jeszcze przed pandemią. Tak, że do żadnej normalności nikt nie wraca.
Dobrze hujowi
willoo napisał/a:
W chuj normalność, chyba dla jebanej patologii
Ale go złamał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów