Ustawka, czy zrobił Jandę w bambuko?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
torro napisał/a:
Ustawka, czy zrobił Jandę w bambuko?
Jeżeli myślisz że w mediach( wszystkich) coś jest kwestią przypadku to masz niezły bałagan;D
uyvu napisał/a:
Proszę bez tego żydowskiego pacana, przynajmniej tutaj.
Ty ograniczony patałachu...wiesz co znaczy "aktor" albo "grać"?? Przeraża mnie ten wszechobecny ciemnogród, aktor podejmując się zagrania jakiejś roli od razu musi liczyć się z łatką, którą przypną mu do końca życia takie głąby jak Ty. Może jeszcze chcesz mi wmówić, że Maciek z klanu na co dzień też ma downa?
hahaha dobrze ją w chuja zrobił, nie lubie kurwy!
sherman napisał/a:
Ty ograniczony patałachu...wiesz co znaczy "aktor" albo "grać"?? Przeraża mnie ten wszechobecny ciemnogród, aktor podejmując się zagrania jakiejś roli od razu musi liczyć się z łatką, którą przypną mu do końca życia takie głąby jak Ty. Może jeszcze chcesz mi wmówić, że Maciek z klanu na co dzień też ma downa?
Ograniczonym patałachem i przede wszystkim debilem, jesteś tutaj tylko ty.
Nic nie wiesz o temacie, a odpierdalasz na cały sadistic swoje "ynteligencke" moralizatorstwo. Bo widzisz ten Maciuś Stuhr nie jest krytykowany przez ludzi za role w filmie, który właściwie jest wystarczającym powodem do krytyki - takim samym jak branie udziału w filmach propagandowych III Rzeszy.
Ten siurak nie dość że zagrał w antypolskim filmie, to jeszcze we wszystkich wywiadach "pouczał" i "umoralniał" Polaków, ba, kazał nam się kajać za zbrodnie hitlerowskie.
Polecam poczytać jego "wywiady", by zrozumieć co to za karaluch.
Dodam jeszcze jego wypowiedz, która obrazuje jego pojecie o historii:
Cytat:
Maciej Stuhr w wywiadzie dla Stopklatki powiedział, że Polacy przywiązywali w bitwie pod Cedynią dzieci jako tarcze. Wypowiedź wywołała lawinę krytyki ze strony internautów, którzy wytykali aktorowi niewiedzę historyczną.
Precz z tym Shczurem! Do Izraela wypierdalaj !
Młody Stuhr to cham, prostak i zwykły idiota, ale żarty ma fajne.
Szkoda, że zgolił pejsy, wyglądałby z nimi znacznie lepiej.
Szkoda, że zgolił pejsy, wyglądałby z nimi znacznie lepiej.
Stuhr jest dobry Ładne trolowanie widzów
Bardzo go lubię jako aktora a jeszcze bardziej jako kabareciarza Bo jednak kilka takich występów w swoim życiu miał.
Najlepsze jest tłumaczenie: "Bo tutaj akustyka jest zła". To brzmi tak samo idiotycznie jak "kocyk był śliski"
Bardzo go lubię jako aktora a jeszcze bardziej jako kabareciarza Bo jednak kilka takich występów w swoim życiu miał.
Najlepsze jest tłumaczenie: "Bo tutaj akustyka jest zła". To brzmi tak samo idiotycznie jak "kocyk był śliski"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów