📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak by balast nie uciekł to by wjechał
Rebeliant_ZPF napisał/a:
I pomyśleć, że inżynierowie arabscy przybywający licznie do Europy mają jeszcze długą drogę rozwoju zanim osiągną poziom widoczny na filmie, a przecież ktoś tam i tak zjebał obliczenia
przeciwwaga dla 15 ton = 70 kg wg mnie wszystko się zgadza
A serio to jak każdy pochodzący z Raszyna znam w chujom hindusów. Są to trzeci, czwarci synowie bogatszych rodzin bez prawa do sukcesji majątku tak więc żeby się nie mordowali nawzajem daje im się część majątku i wilczy bilet żeby założyli sobie hurtownie tkanin w Jankach czy gdzieś w Europie. No i tacy sprowadzają ziomków (i muzułmanina z Kaszmiru o którym zaraz) żeby dla nich pracowali. Jebany kretyn przez trzy lata mierzył te tkaniny w metrach a rozliczał w jardach, czyli na każdym metrze tracił 9 cm Składaliśmy hindusom atlas do ćwiczeń (18 lat, pierwsze pieniądze, nie oceniać!) kiedy go zwalniali, my się tam składaliśmy ze śmiechu słysząc o obliczeniach pana "inżyniera"...
A już myślałem że ich prąd jebnie jak przyjeżdżali pod linią energetyczną
a wstecznym to się nie dało?
I zamiast przewieźć na dwa razy to teraz będą musieli wnosić.
Się gówno znacie. Tędy będzie szła linia kolejowa, a podkłady właśnie rozłożyli.
-Szwagier na dwa razy to weźmiemy?
-Eeeee co się z tym będziesz pierdolił ....
-Eeeee co się z tym będziesz pierdolił ....
Carbonowe sprzęgło wysadzane diamentami.
o 10 odważników więcej, albo 10 mniej
jakoś tak to było
jakoś tak to było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów