📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
@autorze
Kolega Kamil ma zasadniczo niezły biceps, jak na "tibijczyka" więc... umrzyj w ogniu?
Kolega Kamil ma zasadniczo niezły biceps, jak na "tibijczyka" więc... umrzyj w ogniu?
Co za zjeb, nie cierpie takich zjebów niby zabawnych jak pan od kamery. Żenujący dzieciak.
kim jest "tibijczyk"?
"Pizdę mam", "Przez pizdę", "na piździe" - poliglota pierdolony
Nie chce was krytykować bo to i tak nic nie da ponieważ jesteście na poziomie psa jedno rocznego albo szympansa*
Polska elita, która chce dojść do władzy poprzez sianie rozpierdolu 11 listopada
Musiał mieć kurewską zwałę po jakimś syntetyku
Daedra napisał/a:
tyś kurwa biceps widział, jak ten kawałek tłuszczu bicepsem nazywasz, hahah tłuściochy jak zobaczą kogoś kto nie wygląda jak oni to zaraz że umięśniony, także spal swój tłuszcz w ogniu@autorze
Czemu wasz kolega uważa że macie pizdy?
Baltazar_4-20 napisał/a:
@Pącki a może to był zwykły, alkoholizowany melanż?
Tak? To zwróć uwagę na jego oczy, poza tym mam podobnie z niedzieli na środę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów