Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znawca_Cipek napisał/a:
Nie szkoda. Nawet się porządnie ułożyć nie umie.
Niep🤬l, dobrze ją tam przerobiła z mięska na warzywko...
Zapomniała kark na szynę położyć, co najwyżej rękę odcięło, pociąg też za daleko nie zajechał jakieś 2-3 m, zapewne ją pigieło i powykręcało ale nadal żyje, może i przeżyje. Za to ma sporo czasu na rozmyślania o własnej głupocie w bólu i cierpieniu.
Co ona, dupą się wystawiła do tego pociągu? Miał ją niby przer🤬ać?

I bardzo dobrze, że nie wskakiwał tam za nią. Szkoda ryzykować życie za kogoś, kto ze swoim już się pożegnał
Gdzieś czytałem że w jakimś azjatyckim kraju są kary finansowe dla rodziny takiego zjeba co się rzuca pod pociąg. I to jest zajebiście słuszne, bo taka k🤬a samobójcza nie patrzy że temu niewinnemu maszyniście sp🤬oli dzień (a nawet życie) . Sznur - to jest rozwiązanie! Wszyscy będą szczęśliwi!
PS: Mam nadzieję że przeżyła i cierpi teraz przykuta do łóżka do końca swego zj🤬ego życia.
PS: Mam nadzieję że przeżyła i cierpi teraz przykuta do łóżka do końca swego zj🤬ego życia.
Szkoda kobity, j🤬e przegrywy on miala wieksze jaja niż wasze mózgi
trebor71 napisał/a:
Szkoda kobity, j🤬e przegrywy on miala wieksze jaja niż wasze mózgi
Oj chyba kolega pochwala takie odp🤬lanie . Dobrze że to stacja to się przesiądą . 2 razy już miałem samobója jak jeździłem pkp tylko że w szczerym polu. Faktycznie miała jaja tak radząc sobie z problemami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie