📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Sa zbyt ludzcy.Na pewno ich wypierdola.
Szkoda że autor filmu się nie domyślił i nie zasłonił mu twarzy. Teraz chłop będzie miał przejebane...
Powinni dostać pochwałę za postawę obywatelską i premię do wypłaty!!! Pozdrawiam takich funkcjonariuszy i życzę jak najlepiej.
Aspiranta pewnie nie dostaną.
Motocykliści jak widać po filmie nie przekroczyli dopuszczalnej prędkości więc nie było podstawy do zatrzymania. Przyśpieszenie nie jest podstawą do zatrzymania - do dopuszczalnej prędkości maksymalnej możesz dobić nawet w pół sekundy jeśli dasz radę, obyś jej tylko nie przekroczył o więcej niż 10 km/h.
Za żarty?
Motocykliści jak widać po filmie nie przekroczyli dopuszczalnej prędkości więc nie było podstawy do zatrzymania. Przyśpieszenie nie jest podstawą do zatrzymania - do dopuszczalnej prędkości maksymalnej możesz dobić nawet w pół sekundy jeśli dasz radę, obyś jej tylko nie przekroczył o więcej niż 10 km/h.
ul. Puławska zawsze spoko
widać sa policjanci którzy nie byli bici w szkole i sie nie mszczą na innych
Ja bym go spisał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów