zajebistą ma minę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wszystko fajnie te zwierzaki są genialne po za jednym, to nie Lemur a Lori...
Wygląda jak moja laska po wypłacie:)Browar
Fajnie by się na niego laski wyrywało:
-"Hej kotku, chcesz zobaczyć mojego lemura z parasolką?"
-"Hej kotku, chcesz zobaczyć mojego lemura z parasolką?"
ten lemur ma ewidentnie wyjebane na wszystko
To jest LORI i kurwa takie "bogate" skurwysyny pojada sobie do Tajlandii czy gdzies, kupia go za rownowartosc 6paku piwa przywioza do domu a po tygodniu im pierdolnie, pozniej bedziemy je ogladac jedynie na YT jako gatunek wymarły. Normalnie w chuju mam ekologie i te sprawy ale jak widze takiego zwierzaka to az mnie sciska wiedzac ze przez ludzką głupote pierdolnie.
tomek1491 napisał/a:
To jest LORI i kurwa takie "bogate" skurwysyny pojada sobie do Tajlandii czy gdzies, kupia go za rownowartosc 6paku piwa przywioza do domu a po tygodniu im pierdolnie, pozniej bedziemy je ogladac jedynie na YT jako gatunek wymarły. Normalnie w chuju mam ekologie i te sprawy ale jak widze takiego zwierzaka to az mnie sciska wiedzac ze przez ludzką głupote pierdolnie.
stary, on mu tylko zabrał parasolkę do drina... chyba nie umrze.
o kurwa, spizgany lemur!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów