o co chodzi przecierz słusznie napisała niech sie cieć jebany uczy Polskiego albo niech sam zapierdala na googletranzlator, kuurwa jebańce myślom że są światowi bo mieszkajom na zachodzie, takiego wała kurwy. Polecam każdemu sadolowi pisać pod Anglojęzycznymi filmikami coś w stylu "POLSKA PRZEJMUJE TEN FILM" to kurwy oduczy panoszenia sie.
Jeżeli w tym momencie nie trollujesz, tylko napisałeś to poważnie, to uważam, że zasługujesz na komorę gazową, abyś nie zanieczyszczał już puli genowej.
@up kurwa przecież to był sarkazm w najczystszej postaci. Jak można tego nie zauważyć...
Ja już zwątpiłem, czy przeciętny człowiek potrafi posługiwać się sarkazmem. Bezpieczniej jest przyjąć, że to po prostu idiota, gdyż w dziewięciu przypadkach na dziesieć będzie się miało rację.
o co chodzi przecierz słusznie napisała niech sie cieć jebany uczy Polskiego albo niech sam zapierdala na googletranzlator, kuurwa jebańce myślom że są światowi bo mieszkajom na zachodzie, takiego wała kurwy. Polecam każdemu sadolowi pisać pod Anglojęzycznymi filmikami coś w stylu "POLSKA PRZEJMUJE TEN FILM" to kurwy oduczy panoszenia sie.