na szczescie do mnie starzy nie wolali marcinku i samochodu z piasku tez nie dostatlem sam ukradlem
pewnie cie wołali "TY SKURWYSYNU!"
Że też ludziom nie jest wstyd w tym grać, w ogóle nawet oglądać takiego badziewia, ja obejrzałem te 30 sec wybitnej gry aktorskiej i jakże emocjonującej fabuły i wstyd mi, nie było mi nawet tak wstyd, jak kiedy moja matula opowiedziała mojej dziewczynie, że latałem w wieku 5 lat z fiutem na wierzchu za starszymi dziewczynami, nawet zdjęcia nam pokazała...
Kurwa, dlaczego ja to obejrzałem, ten serial prezentuje poziom szamba za moim domem...
Że też ludziom nie jest wstyd w tym grać, w ogóle nawet oglądać takiego badziewia, ja obejrzałem te 30 sec wybitnej gry aktorskiej i jakże emocjonującej fabuły i wstyd mi, nie było mi nawet tak wstyd, jak kiedy moja matula opowiedziała mojej dziewczynie, że latałem w wieku 5 lat z fiutem na wierzchu za starszymi dziewczynami, nawet zdjęcia nam pokazała...
Czyli juz wiemy kto zagrał główną role w filmiku na którym gość lata po parku i marszczy freda ścigając przy tym jakies babki
na szczescie do mnie starzy nie wolali marcinku i samochodu z piasku tez nie dostatlem sam ukradlem
Ile razy musiales latac z wiaderkiem, aby ukrasc odpowiednia ilosc piasku ?
nigdy nie uwierzę w to, że siedzi za tym jakiś mądry człowiek wymyślając ten scenariusz, z nadzieją, że polaków to zainteresuje....a jednak kurwa interesuje.
odpowiedzialny za to jest Okił Khamidow, który wczesniej odpowiadała za "Świat według Kiepskich"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów