18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zubar 2012-04-01, 15:24 1
Borsuk1987 napisał/a:

Piotrusiu?

Maćku !
Zgłoś
koozik88 2012-04-01, 15:29 5
On przynajmniej na 18stke dostał samochód.... ;/
Zgłoś
kontownik 2012-04-01, 15:41 3
siwielec29 napisał/a:

na szczescie do mnie starzy nie wolali marcinku i samochodu z piasku tez nie dostatlem sam ukradlem

pewnie cie wołali "TY SKURWYSYNU!"
Zgłoś
zonk 2012-04-01, 15:43
Najgorsze jest to że ponoć w odróżnieniu od tego Dlaczego ja, Trudne gówna itd. - w pamiętnikach scenariusz oparty jest na prawdziwych historiach. o_O
Zgłoś
anionimek 2012-04-01, 15:44
Zubar napisał/a:

Maćku !

Andrzejku!
Zgłoś
hell.no 2012-04-01, 15:49 1
Kurwa, dlaczego ja to obejrzałem, ten serial prezentuje poziom szamba za moim domem...

Że też ludziom nie jest wstyd w tym grać, w ogóle nawet oglądać takiego badziewia, ja obejrzałem te 30 sec wybitnej gry aktorskiej i jakże emocjonującej fabuły i wstyd mi, nie było mi nawet tak wstyd, jak kiedy moja matula opowiedziała mojej dziewczynie, że latałem w wieku 5 lat z fiutem na wierzchu za starszymi dziewczynami, nawet zdjęcia nam pokazała...
Zgłoś
bojan6 2012-04-01, 16:07 1
hell.no napisał/a:

Kurwa, dlaczego ja to obejrzałem, ten serial prezentuje poziom szamba za moim domem...

Że też ludziom nie jest wstyd w tym grać, w ogóle nawet oglądać takiego badziewia, ja obejrzałem te 30 sec wybitnej gry aktorskiej i jakże emocjonującej fabuły i wstyd mi, nie było mi nawet tak wstyd, jak kiedy moja matula opowiedziała mojej dziewczynie, że latałem w wieku 5 lat z fiutem na wierzchu za starszymi dziewczynami, nawet zdjęcia nam pokazała...

Czyli juz wiemy kto zagrał główną role w filmiku na którym gość lata po parku i marszczy freda ścigając przy tym jakies babki
Zgłoś
seb44 2012-04-01, 16:17 1
To nie ten typ grał w Sali Samobójców?
Zgłoś
lakam 2012-04-01, 16:19
Kto pisze scenariusze do tego?? No kto??
Zgłoś
Eth 2012-04-01, 16:24
siwielec29 napisał/a:

na szczescie do mnie starzy nie wolali marcinku i samochodu z piasku tez nie dostatlem sam ukradlem

Ile razy musiales latac z wiaderkiem, aby ukrasc odpowiednia ilosc piasku ?
Zgłoś
w10t 2012-04-01, 16:54
@lakam Było już mówione 100 razy: autorem tych seriali jest Okił Khamidov, reżyser m.in. kiepskich, ale nie tylko - widać umie trafić w polskie gusta
Zgłoś
a................l 2012-04-01, 17:16
nemiroff napisał/a:

nigdy nie uwierzę w to, że siedzi za tym jakiś mądry człowiek wymyślając ten scenariusz, z nadzieją, że polaków to zainteresuje....a jednak kurwa interesuje.

odpowiedzialny za to jest Okił Khamidow, który wczesniej odpowiadała za "Świat według Kiepskich"
Zgłoś
niepoprawnymateo 2012-04-01, 17:27
okiła troche nosi wyobraznia :o
Zgłoś
jakub2503 2012-04-01, 18:06
Marcinek chyba trochę zajebany po melanżu
Zgłoś
Kine 2012-04-01, 19:15 1
niepoprawnymateo napisał/a:

okiła troche nosi wyobraznia :o

Jesteś pewien że to wyobraźnia?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów