📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
na szczescie do mnie starzy nie wolali marcinku i samochodu z piasku tez nie dostatlem sam ukradlem
siwielec29 napisał/a:
na szczescie do mnie starzy nie wolali marcinku i samochodu z piasku tez nie dostatlem sam ukradlem
Piotrusiu?
myslalem ze takie grzywki sa tylko w Rosji
nigdy nie uwierzę w to, że siedzi za tym jakiś mądry człowiek wymyślając ten scenariusz, z nadzieją, że polaków to zainteresuje....a jednak kurwa interesuje.
Nie wiem co jest głupsze - to, co puszczają w telewizji, czy ludzie to oglądający...
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów