Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wymiana oleju w glowie
Patrząc na to, proponuję od razu wymianę całego silnika.
Patrząc na to, proponuję od razu wymianę całego silnika.
A ja polecam utylizacje
No dobra, a tak na serio, to ktoś coś, o co w tym w ogóle chodzi?!
To takie szamańskie zabobony, jak stawianie baniek, wcieranie sproszkowanych kości tygrysa w napleta, itp.. Ma oczyszczać, dawać siłę, witalność i wypędzać złe moce.
To takie szamańskie zabobony, jak stawianie baniek, wcieranie sproszkowanych kości tygrysa w napleta, itp.. Ma oczyszczać, dawać siłę, witalność i wypędzać złe moce.
no chyba nie bardzo, bo gość miał opuchnięte te czoło trochę
Akurat stawianie baniek to bardzo stara metoda i bardzo skuteczna..
Na zachodzie fani trepanacji robią to zwykle wiertarką elektryczną. Prekursorem był jakiś Brytyjczyk w 60 latach. Ale generalnie zabiegi takie wykonywano jeszcze przed Jezusem w celach medycznych, czy szamanskich.
Chodzi o obniżenie nacisku przez płyn mózgowo-rdzeniowy i lepsze dotlenienie, co zmienia podobno świadomość.
Na zachodzie fani trepanacji robią to zwykle wiertarką elektryczną. Prekursorem był jakiś Brytyjczyk w 60 latach. Ale generalnie zabiegi takie wykonywano jeszcze przed Jezusem w celach medycznych, czy szamanskich.
Tu spuszczają krew z żyły czołowej (wschodnia medycyna). Ty przytoczyłeś przykład lobotomii
Czyli Zagłoba miał rację
Zagłoba zawsze miał rację. "Gorzałka jeno tęgiej głowie służy", powiem Ci jednak więcej od siebie, a mianowicie, Powietrze jeno tęgiej głowie służy.
Tu spuszczają krew z żyły czołowej (wschodnia medycyna). Ty przytoczyłeś przykład lobotomii
Lobotomia to jeszcze co innego, bo jest to przerwanie łączeń w płacie człołowym, co prowadzi do zostania warzywem. Żadna z podanych przez was metod nie niszczy człowieka i ma swoje korzenie w medycynie wschodniej a potrafi uratować życie w przypadku zapalenia opon mózgowo-rdzeniowych czy zwiększenia ciśnienia wewnątrzczaszkowego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów