18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wymiana opinii
konrad100 • 2017-11-15, 21:19
– Panie prezesie, czy w partii PiS funkcjonuje wymiana opinii?
– Oczywiście. Wczoraj, na przykład, przyszła do mnie premier ze swoją opinią, a wyszła z moją.
Zgłoś
support3 2017-11-16, 9:39 11
@UP zaraz plebs wyzwie Cię od lewaków bo prawdę napisałeś. Niestety w tym smutnym kraju jedna rzecz jest stała - rząd kradnie, jeden robi to kulturalnie, a drugi po chamsku nasyłając swoje lemingi by odwracały uwagę ("... a po też kradło ...")
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-11-16, 9:52
Kto kradnie jest złodziejem.
Kto pisze w komentarzach o polityce jest złamasem, a kto się kłóci - jest chujem.
Pozdrawiam.
P.S. Przepraszam jeśli ktoś czuje się urażony za 'złamasa'.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
natking 2017-11-16, 10:10 6
Cicho, zaraz wpadnie elfis i się wypowie. On mógłby być wzorem dla jakiejś pasty w stylu "mój stary to fanatyk pisu"

Abraxus napisał/a:

Zakłamane zachłanne kurwy czekające tylko, żeby zanurzyć ryj w korycie i nażreć się do zesrania na rzadko.

Pięknie ujęte, lepiej się nie dało.

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
Kickbokser 2017-11-16, 10:57
Abraxus napisał/a:

Na ten moment nie ma w Polsce żadnej partii ani polityka godnego zaufania.
Wszyscy są siebie warci. Zakłamane zachłanne kurwy czekające tylko, żeby zanurzyć ryj w korycie i nażreć się do zesrania na rzadko.

Mimo wszystko uważam, że skoro samemu nie chcemy iść i rządzić to na coś głosować trzeba. Nie jak Polacy w kółko na tych samych, tylko dawać szansę każdej zdrowo, przynajmniej mówiącej, partii. Wybraliśmy i oszukali? Do widzenia państwu i głosujemy na następnych, a u nas tylko wyznawcy jednych i drugich oraz wspomagacze na zasadzie "głosuję na PiS, żeby nie wygrało PO" i na odwrót. No oczywiście nie dajemy szansy ludziom mówiącym, że dzięki podatkom na poziomie 75% spadnie bezrobocie...

PS. No i może ciężko mi to przez klawiaturę przechodzi, ale już dajmy spokój z rozliczaniem poprzednich. Każda nowa władza powinna iść w kierunku naprawiania państwa, a nie wojenkami bo będziemy siedzieć w tym gównie i syfie na wieki wieków ejmen.
Zgłoś
poligon6 2017-11-16, 12:44 2
PO wyruchało ludzi na 250 duzych baniek z niezapłaconego VAT, po drodze zawineło się gdzieś kolejne 30 duzych baniek z likwidacji OFE. Sami bossowie partii mówili o "tym państwie", "teoretycznym panstwie" "robieniu łaski" i kamieni kupie a potem sie lemingi dziwią ze wygrał PiS.

O pozycji kleczacej przed Niemcami nie wspomne no ale jak niemiecka chadecja sypneła im kase na założenie partii, to maja zobowiazonia. W USA jest afera bo Trump flirtował z ruskimi, a u nas niemcy załozyli agenturalna partie dajac na nia kase. Takie rzeczy to tylko w Polsce.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-16, 14:39 7
@up aha to zaczynamy licytację kto mniej kradnie? Najlepszy argument ever.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
TB303 2017-11-16, 14:39 7
piotrj3 napisał/a:

Dla mnie każda osoba która pluje tylko na PiS jest po prostu hipokrytą bo PO robiła to samo albo gorzej

Po takich postach poznasz debila: "buu, krytykujesz PiS a za PO było bla bla bla". Gówno kogo interesuje co było za PO! Teraz rządzi PiS i to ich rozliczamy z tego co odwalają. My Polacy powinniśmy patrzeć w przyszłość i powoli zacząć ją budować, patrząc w przeszłość jedynie w celu wyciągnięcia wniosków, by nie popełnić tych samych błędów. No ale jak widać ten naród nie uczy się na błędach, a jedynie je powiela w kółko marudząc potem: "O jeju, jak w tym kraju jest chujowo".
Zgłoś
konrad100 2017-11-16, 15:24
Wróciłem na sadola po dość długiej przerwie i wiecie co? Teraz czytam komentarze i nie żałuję, mimo że dzieje się tu może troche mniej niż dawniej, jest tu nadal ten stary dobry sadolowy humor za którym się stęskniłem

A co sądzę o temacie? Słyszałem o wielu sytuacjach gdzie nie tyle podlegli prezesowi politycy, ale i zwykli obywatele musieli się podlizywać politykom i partii na różne sposoby. A to dlatego że w jednym mieście głównym pracodawcą jest państwowa uczelnia, w innym urząd albo jeszcze co innego. I nie zależy to nawet od tego jaka partia rządzi. Oczywiście taka sytuacja jest chora i dlatego potrzeba szeroko zakrojonej prywatyzacji, żeby wywalić państwo z dziedzin życia gdzie nie powinno się wpierdalać. I nie mówcie że uczelnia czy szpital nie może działać jako prywatna instytucja, bo w wielu krajach zachodu działa i lepiej się spisuje niż ZUSy czy NFZy gdzie zdychasz w kolejce na leczenie raka, które wyznaczyli ci na za 20 lat.
Zgłoś
kocurid 2017-12-17, 4:26
AleDlaczego napisał/a:

Ładnie się tam w tej pisowskiej młodzieżówce bawicie.

specjalnie się zalogowałem by dać dla tego mistrza piwko

Ten PIS .... jak już ktoś wyżej napisał ze teraz rozliczamy go dokładnie ; )

Jedyne co dla mnie dobrego zrobił PIS to ze nie przyjął uchodźców z "afrykozojebanych krajów" tak wiem mamy za to "ukrainców" wole ich niż to gówno.

Prezes przecież ten człowiek poza encyklopedią kotów nie ma nic w swoim łbie.

I teraz hit !
PYR PYR PYR
Uwagaaaaaaa Macierewicz leci !
Jeżeli jakikolwiek fanatyk PIS-u nie widzi że ten człowiek jest po prostu niedojebany to radze jebnąć się po prostu na linę

Ps.
nie nie jestem za PO ani za żadna inna partią

pozdro
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów