– Oczywiście. Wczoraj, na przykład, przyszła do mnie premier ze swoją opinią, a wyszła z moją.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
– Panie MaszAyauaskę, czy na Sadolu funkcjonuje wymiana płynów ustrojowych?
– Oczywiście. Teraz, na przykład, przyszedł do nas kondradjeden, zero, zero, plując suchara politycznego, natychmiast przyszedł AleDLaczego, łykając ciepło, prosząc o więcej na twarzy tego...
To to jest chuj, lepsze mam:
Jak ppłk pytał kapitana o zdanie, dokładnie "to czy ma swoje zdanie na ten temat", i ten powiedział "że ma,
ale się z nim nie zgadza".
– Panie MaszAyauaskę, czy na Sadolu funkcjonuje wymiana płynów ustrojowych?
– Oczywiście. Teraz, na przykład, przyszedł do nas kondradjeden, zero, zero, plując suchara politycznego, natychmiast przyszedł AleDLaczego, łykając ciepło, prosząc o więcej na twarzy tego...
Błąd - co rano wszyscy członkowie (albo raczej członki) pis dostają maila z aktualną na ten dzień opinią prezesa i się podporządkowują. Także szydło poszła jedynie po aktualizację opinii.
Dla mnie każda osoba która pluje tylko na PiS jest po prostu hipokrytą bo PO robiło to samo albo gorzej ale wtedy nikt się nie buntował bo nie było sponsora Soros-a.
Jedyna partia która nie podlega temu żartowi to partia Kukiz-a gdzie nie ma obowiązku głosować jako całość. We wszystkich innych jest ale "buntownicy" przez to że czasami Kukiz jest za projektem PIS a czasami przeciw jest również opluwany.