.... w poczciwym Garbie
pokusiłem się o takową próbę , ahh to był by materiał ( niestety nie było w okolicy tego cfaniaka co te wszystkie na harda wrzuca )
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
G................9
2013-03-16, 22:16
A w pierwszym lepszym serwisie zrobią to w dwie roboczo-godziny, za jedyne 180PLN + pasek 119PLN z VAT ( w tym rabat 5%).
Gratis sprawdzenie ciśnienia w oponach.
nie jestem hejterem , no ale k🤬a mać co to robi na sadolu ?
l................1
2013-03-16, 23:58
arkadoss napisał/a:
nie jestem hejterem , no ale k🤬a mać co to robi na sadolu ?
głupi jesteś. za garbusa zawsze piwko
@Gurgul99 tylko że oni wymieniają pasek rozrządu z którym jest już więcej roboty niż z paskiem alternatora pokazanym na filmie.
p................d
2013-03-17, 2:11
piekny dzwiek silnika
Gurgul99 napisał/a:
A w pierwszym lepszym serwisie zrobią to w dwie roboczo-godziny, za jedyne 180PLN + pasek 119PLN z VAT ( w tym rabat 5%).
Gratis sprawdzenie ciśnienia w oponach.
primo- wymiana paska rozrządu nie trwa 2 godz !!!
po drugie primo- za 200 zł nie ogarną !!! bo co najmniej 1500 zł !!!
po trzecie primo - c🤬j
te prima to od Ferdka
Teraz pozostaje tylko wyłączyć silnik i naciągnąć owy pasek
b................n
2013-03-17, 8:25
Cwaniak, niech tak z rozrządem zrobi.
a teraz żeby wymienić w passacie b5 trzeba chłodnicę ściągać, pas i zderzak. No chyba ze na serwis stać...
O jezu tragedia trzeba chlodnice sciagnac... w poczciwej A80 trzeba tez caly pas przedni sciagnac i jakos idzie sie zamknac w 30-1h w wymianie oczywiscie wliczajac picie piwa palenie fajek oraz ustawienu wszystkich kół i zaplonu...
M................i
2013-03-18, 2:00
1. Kto wymienia pasek klinowy podczas uruchomionego silnika.
2. Kogo to obchodzi
niech tak spróbuje z paskiem rozrządu