📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolicie głupoty, u nas sprzęt mają taki sam, a prywaciarze zapierdalają nawet szybciej jak na filmiku gdy terminy gonią i kurwa tak długo póki jest jasno Widziałem jak zapierdalają podczas mojego dyżuru
To nie u nas.
U nas podkłady odkręcają kluczem oczkowym. Potem przecinają go wpół brzeszczotem. Ten najmniej pijany wypierdala podkład do rowu obok nasypu. Następnie grabkami do liści podsypują kruszywo, a nowe podkłady wykonane z sękatej sosny zakładają na kleju do tapet.
U nas podkłady odkręcają kluczem oczkowym. Potem przecinają go wpół brzeszczotem. Ten najmniej pijany wypierdala podkład do rowu obok nasypu. Następnie grabkami do liści podsypują kruszywo, a nowe podkłady wykonane z sękatej sosny zakładają na kleju do tapet.
Kurwa oczywiście, że nie z Polski, stary pracuje przy tym i napierdalają kurwa ręcznie, i nie 8h tylko 12
I mniej ciapatowo:
ale nie gadaj,że jest aż tak źle i chyba zarobki jakieś bardzo niskie nie są?
U nas mamy lepszy sprzęt: PUN czyli potokowa wymiana nawierzchni kolejowej. Potem Podbijarka torowa równa torowisko w planie i profilu i możemy śmigać z maksymalną szlakową.
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Ja tego nie rozumiem, ale bardzo miło mi się patrzy na cudzą pracę Taki ze mnie mały chujek ...
A przy okazji miałem nie przyjemność wymieniać torowiska -500m pod ziemią.
80% czynności za pomocą kilofa, zero urządzeń mechanicznych.... czysta poezja dla umysłu i ciała.
80% czynności za pomocą kilofa, zero urządzeń mechanicznych.... czysta poezja dla umysłu i ciała.
Za granicą podkłady wymieniają, a w Polsce techniczni z PKP tylko jeżdżą i oceniają co warto zapierdolić.
Pozdrawiam wszystkich pracowników PKP.
P.S. Ja wam, kurwy, tych 6 metrów kabla zajebanych na Pradze nie zapomnę...
Pozdrawiam wszystkich pracowników PKP.
P.S. Ja wam, kurwy, tych 6 metrów kabla zajebanych na Pradze nie zapomnę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów