Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tutaj nie dość, że ciemno, leje, to ci stoją przy drodze
...stoją przed domem?
sprzedam dwa nowe pióra do wycieraczek
...stoją przed domem?
Oraz ciągle przy drodze. Stając na awaryjnym pasie na autostradzie wzywasz pomoc i stajesz za barierką energochłonną, a jak samochód rozkraczył się przy drodze to stajesz za rowem melioracyjnym. Wymiana wycieraczki to nie jest usterka, by zjeżdżać na pobocze. Jedziesz na stację benzynową i tam wymieniasz.
Oraz ciągle przy drodze. Stając na awaryjnym pasie na autostradzie wzywasz pomoc i stajesz za barierką energochłonną, a jak samochód rozkraczył się przy drodze to stajesz za rowem melioracyjnym. Wymiana wycieraczki to nie jest usterka, by zjeżdżać na pobocze. Jedziesz na stację benzynową i tam wymieniasz.
Trzeba było wcześniej im to powiedzieć
Jak mi coś jebnie w osobówce, czy TIRze to zjeżdżam na najbliższy MOP czy stację benzynową. Inni debile zmieniają koła / naprawiają silniki na pasie awaryjnym co jest skrajnym debilizmem. Jeśli tylko silnik i koła się kręcą, to jadę dalej na najbliższy MOP / pompę, staję w lejbie i naprawiam, no chyba, że gubię olej, co jeszcze mi się nie przytrafiło. A tutaj nie dość, że ciemno, leje, to ci stoją przy drodze jak kurwy.
Niezwykle urocza historia... Kisiel spływa mi strumieniem po nogach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów