Gościu przymierza się do wymiany żarówki, jednak okazuje się, że to nie jest takie proste
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
życie to wredna kurwa...
Zwariowany świat Malcolma, ahh oglądało się. A gimby i tak powiedzą że chłam i będą się spuszczać nad dlaczego ja i innym gównem.
Dla Hala zawsze piwo! Ostatnio jak w styczniu miałem przestój w robocie (prawie miesiąc urlopu) oglądnąłem na kinomaniaku wszystkie sezony.. czasami miałem łzy w oczach ;D
youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
za ten serial zawsze piwko
Jeden z najlepszych seriali jakie widziałem =D
Dokładnie,obok chłopaków z baraków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów