📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i tak się z nimi pieszczą.. powinni ich napierdalać tymi pałami w 10.
I jakby tak było w Polsce, to panowie z góry już by na dupach siedzieć nie mogli. Wszyscy krzyczą a wszyscy kradną - kto najgłośniej, ten z reguły najwięcej. Banda hipokrytów.
Kurwa i to się nazywa sprawiedliwość. Koszty sądowe = 0zł. Koszty utrzymania w więzieniu = 0zł. Szansa ,że znów coś ukradnie 10x mniejsza niż jakby poszedł do więzienia.
Ta niby zasłużone ale jakie macie dowody ze to poprostu nie jest znecanie sie nad cywilami przez muzułmanów co lubią robić
mrokussw napisał/a:
Ta niby zasłużone ale jakie macie dowody ze to poprostu nie jest znecanie sie nad cywilami przez muzułmanów co lubią robić
Nie mam takiej pewności, bo to internet i wszystko tu jest możliwe. Z drugiej strony, jakbym miał nie ufać wszystkiemu co zobaczyłem i przeczytałem to musiałbym zamieszkać w jaskini
magixs napisał/a:
ten drugi już ma wprawę widać...
Albo ma dupę ze stali po noclegach w pierdlu...
Co stronę jest taki wpierdol ale się nie nudzi
Ale w 1:09 to chyba symulował
Ale w 1:09 to chyba symulował
i to jest wg mnie bardziej skuteczna kara niż więzienie. następny jebany złodziej 3 razy się zastanowi zanim coś podpierdoli bo kto by chciał dostać po dupie pałą z całej siły.
po czym wy wogole stwierdzacie czy to zlodziej, gwalciciel morderca czy chuj wie co? ciapacki znacie czy jak?
@up potrafię czytać opis filmiku ze strony, z której go wziąłem
mrokussw napisał/a:
Jak dla mnie to brzmi jak portugalski ew. hiszpański czyli bardziej Ameryka Południowa/ Środkowa
A jeżeli to faktycznie złodzieje to i tak mogło być gorzej. Gdyby chcieli im naprawdę zrobić krzywdę wystarczyłoby bić po piętach i potem niech chodzą przez miesiąc na paluszkach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów