18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Witam.
Niestety, kolejny mój filmik ze zdarzenia drogowego.
Wymuszenie podczas manewru wyprzedzania i zniszczone lewe koła jako tego skutek.

Wiem, że rozpocząłem wyprzedzanie na podwójnej ciągłej i z tego powodu można po mnie pojechać.
To, co z kolei zrobił ten baran (przy okazji uciekł z miejsca).. no na to brak mi słów.

< -- Od razu uprzedzam - pod koniec drę się dosyć głośno w nerwach, więc radzę ściszyć. Nie posiadam oprogramowania obecnie do montażu, dlatego też nie jestem w stanie tego wyciąć. -->

Druga sprawa to to, że słucham dość głośnio muzyki, to też radzę ściszyć.
Nagranie poniżej:

Poniżej zamieszczam zdjęcia obrazujące skutek..

Zgłoś
BrianGriffin 2017-08-28, 22:49 31
Po 1: gość nie zdążył wrócić jeszcze całkiem na swój pas, a ty już dodawałeś gazu.

Po 2: za podwójną ciągłą dostaniesz parę punktów.

Po 3: naucz się, póki jeszcze możesz, że lepiej się spóźnić niż nie dojechać wcale.

Po 4: za to gówno w głośnikach wpadniesz kiedyś pod tira.

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
micemincer 2017-08-28, 22:53
gościu w peugocie nie patrzył w lusterko przy wyprzedzaniu, bo była podwójna ciągła. Masz za swoje zresztą.
Zgłoś
innykonbarwyognia 2017-08-28, 23:04
Ale to i tak peżocika dojadą, he he.
Zgłoś
deka-majster 2017-08-28, 23:19 5
"masz za swoje, masz za swoje" Odezwali sie przepisowi kierowcy z bólem d.

Życzę powodzenia w sprawie, daj znać jak się skończyła.
Zgłoś
El_Vito 2017-08-28, 23:33 8
Młody wiek, ignorowanie przepisów, brak doświadczenia, brawura, przekonanie o tym, że się jest super kierowcą oraz słuchanie głośnego gówna i takie są tego efekty. Jak to Cię niczego nie nauczy, to następny materiał będzie na harda.
Zgłoś
PękniętySłoik 2017-08-29, 0:02 3
jedz na onkologie bo od tego gowna w glosnikach na bank masz raka
Zgłoś
markop4321 2017-08-29, 0:31
Gość od koła dostanie mandat za złamanie przepisów natomiast z peugeota dostanie mandat za spowodowanien kolizji drogowej
Zgłoś
P................m 2017-08-29, 0:48 8
Jebani onkolodzy - odpierdolcie się od Łony, pewnie większości jego tekstów nie jesteście nawet w stanie zrozumieć
Zgłoś
dziura617 2017-08-29, 1:45
sam sobie winny i jeszcze wdupia to w internaty żal
Zgłoś
barosz 2017-08-29, 2:37 4
W skrócie napisze jedynie (bo podobne komentarze już były), że było ewidentne widać, że gościu ze srebrnej strzały będzie łapać jeszcze drugiego TIRa. Osobiście w tej sytuacji bym sie nie skusił na wyprzedzanie peugeota mimo, że mam mocniejsza furę niż Ty przyjacielu. "Z szacunku" bym poczekał, aż 206 wyprzedzi TIRa nr 2. Bo jak łamać przepisy razem to razem. Raczej wole mieć całe auto niż dowodzić za wszelka cenę, ze jestem "na prawie"
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-08-29, 2:57 4
Kurwa gdzieś ty się patrzył że w niego przyjebałeś?
Zgłoś
manson__ 2017-08-29, 3:43
KiKiZ napisał/a:

Przejebane... Gościu z peugeota powinien dostać wpierdol za odwalenie czegoś takiego na drodze...

Swoją drogą - złamałeś prawo, ale on złamał "bardziej" bo nie upewnił się, czy nikt nie wykonuje manewru wyprzedzania, więc powinna być Twoja wygrana?

Był na podwójnej ciągłej, więc po co miałby się upewniać?
Zgłoś
Dam.ko 2017-08-29, 5:19 2
Poczekaj az twoja ubezpieczalnia zobaczy filmik... z ubezpieczenia moga byc nici...
Zgłoś
dziaad 2017-08-29, 8:01 1
piwko za Łonę i niech dojebią szmaciarza z peżota, choć Tobie mandacik tez się należy. masz nauczkę za rumakowanie. zdarza się.

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
~Velture 2017-08-29, 8:50 21
Spotkanie 2 pizd na drodze zawsze skutkuje rozjebaniem auta przynajmniej u jednej pizdy.

Już nie będę się pastwić nad tą podwójną ciągłą bo chyba wszystko zostało powiedziane.
Jechałeś jak kompletna PIZDA! Widziałeś, że gość zmienia pas i wystarczyło zdjąć nogę z gazu i nic by się nie stało ale ty chciałeś pokazać kto ma większego motokutasa. Gratulację! Masz większego i większy problem.

Brawo ty.

Dam piwko tylko po to aby na głównej rozpętała się kolejna gównoburza i popatrzeć jak jebią ciebie z góry na dół za pizdowatą jazdę i pedalską muzyczkę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów