18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Witam.
Niestety, kolejny mój filmik ze zdarzenia drogowego.
Wymuszenie podczas manewru wyprzedzania i zniszczone lewe koła jako tego skutek.

Wiem, że rozpocząłem wyprzedzanie na podwójnej ciągłej i z tego powodu można po mnie pojechać.
To, co z kolei zrobił ten baran (przy okazji uciekł z miejsca).. no na to brak mi słów.

< -- Od razu uprzedzam - pod koniec drę się dosyć głośno w nerwach, więc radzę ściszyć. Nie posiadam oprogramowania obecnie do montażu, dlatego też nie jestem w stanie tego wyciąć. -->

Druga sprawa to to, że słucham dość głośnio muzyki, to też radzę ściszyć.
Nagranie poniżej:

Poniżej zamieszczam zdjęcia obrazujące skutek..

Zgłoś
Henboh 2017-08-29, 11:50
Gdzie hamulec, gdzie klakson? Zamiast tego ciśnięcia do lewej.

PS: ale za Łone piwko dam.

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Radson 2017-08-29, 12:22
Dwóch wartych siebie idiotów. Z tym, że kierowca peżota jest totalnym zjebem, bo spierdolił z miejsca zdarzenia i nawet się nie zastanowił czy kogoś nie zabił.
Zgłoś
bobi140 2017-08-29, 12:30 1
Trzeba było nie odbijać w lewo tylko tłuc dziada prawą, ewentualnie trąbić odpowiednio wcześniej, a nie wcale.
Zgłoś
_Myszcz_ 2017-08-29, 12:49 3
"Trzeba było nie odbijać w lewo tylko tłuc dziada prawą, ewentualnie trąbić odpowiednio wcześniej, a nie wcale. "

Widocznie autor tematu nie chcial klaksonem zagluszac Łony!
Zgłoś
czarnykun 2017-08-29, 12:53 8
Na drodze trzeba myśleć za dwóch, Ty nie myślałeś nawet za siebie. Skoro to kolejny Twój filmik to podejrzewam, że nie ostatni bo z tego co zaobserwowałem u znajomych to dzielą się na takich którzy nie mieli dzwona nigdy ( bądź ewidentnie nie z ich winy) i takich którzy co 2 miesiące jeżdżą autami zastępczymi. Cóż... Auto kupisz, wyobraźni nie.
Zgłoś
chaber03 2017-08-29, 12:59 2
myślałem że tylko Sebiksy z BMW tak robią a tu Toyota

Życie jest jak papier Szare Długie I Do Dupy.
Zgłoś
waloos 2017-08-29, 13:47 2
Mam wrażenie, że w czasie kiedy on odbijał w lewo Ty liczyłeś jeszcze, że on Cię zauważy i wróci na swój pas. Byłeś spóźniony. Wygląda to trochę tak jakbyś chciał pokazać: ooo ja tu teraz jadę, więc wypierdalać. No i to Cię zgubiło.

Oczywiście gość z francuza winny - ale gdybyś od razu hamował to nie miałbyś problemów i na dodatek uniknąłbyś mandatu za ciągłą.

No ale co się działo w twojej głowie to się nie dowiemy, ja mogę się tylko domyślać.
Zgłoś
chetek 2017-08-29, 14:19 7
Krótka piłka - gdyby kierowca Peuegota używał kierunków, do zdarzenia prawdopodobnie by nie doszło. A zrobił sobie rajd jakby wyprzedzał ciągnik na polnej drodze. Fakt, widząc takiego zająca można by chwilę dłużej odpuścić, ale z drugiej strony jak ktoś zjeżdża na swój pas, to w 99% przypadków właśnie to chce zrobić, a przecież wyprzedzanie musi odbyć się w jak najkrótszym czasie. Nie wina JakubOoO, że Peugeot nie tylko nie daje znaków o planowanych manewrach (kierunkowskazy), ale wręcz samo jego zachowanie zmyla innych kierowców. Oczernianie JakubOoO w tym wypadku to zwykły ból dupy internetowych mistrzów kierownicy. Nie liczę oczywiście podwójnej ciągłej, ale to insza inność.
Zgłoś
A................r 2017-08-29, 14:38 1
no zajebiście, tylko że filmik z cieknącym koniem mi się włoncza ! co jest do chooooja ?

Zgłoś
zonk 2017-08-29, 14:44 1
Teyla napisał/a:

~* Edit - pisałem to z laptopa dziewczyny i z jej konta.. *~

Chuj tam z wypadkiem. Pokaż cycki dziewczyny skoro ma konto na sadistc.pl
Zgłoś
Xian5 2017-08-29, 14:46
Rapsy zawsze na propsie, elo ziomek, trzym się dzielni, joł
Zgłoś
Sonal 2017-08-29, 14:58 3
@SQT - lepiej nie - bo może mieć cycki tak chujowe jak jego jazda.

Osobiście jeżdżę w 99,5% przepisowo, w tym 100% przestrzegam zakazu wyprzedzania, linii ciągłych czy znaku STOP i po obejrzeniu tego filmiku bardzo mnie cieszy, że oboje uszkodziliście sobie samochody.
To nawet lepsze niż mandaty za takie piracenie na drodze.
Mam nadzieję, że stary Ci jeszcze - jako bonus - wpierdolił za uszkodzenie mu samochodu.
I oczywiście się powtórzę - ale w Polsce nadal zbyt łatwo zdobyć prawo jazdy.
Zgłoś
tol4 2017-08-29, 15:10 2
Nie licz na jakiekolwiek ubezpieczenie. Ubezpieczyciel Ci nic nie wypłaci za tę kolizję, bo to Ty spowodowałeś kolizję rozpoczynając manewr w miejscu niedozwolonym. Gościu dostanie jedynie za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, bo mógł nawet nie poczuć kolizji - nie widać u niego uszkodzeń poważnych.
Zgłoś
chucherko 2017-08-29, 15:39 1
nie było żadnej stłuczki z peugeot'em, chłopak uciekł w lewo żeby w niego nie uderzyć a samo wyprzedzanie przed zdarzeniem jest na przerywanej, nie ciągłej
okulary na nos
Zgłoś
TurboGitarzysta 2017-08-29, 15:59
Piwko za Łonę, ale reszta wymaga solidnej zjebki. Na ciągłej się nie wyprzedza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów