18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Witam.
Niestety, kolejny mój filmik ze zdarzenia drogowego.
Wymuszenie podczas manewru wyprzedzania i zniszczone lewe koła jako tego skutek.

Wiem, że rozpocząłem wyprzedzanie na podwójnej ciągłej i z tego powodu można po mnie pojechać.
To, co z kolei zrobił ten baran (przy okazji uciekł z miejsca).. no na to brak mi słów.

< -- Od razu uprzedzam - pod koniec drę się dosyć głośno w nerwach, więc radzę ściszyć. Nie posiadam oprogramowania obecnie do montażu, dlatego też nie jestem w stanie tego wyciąć. -->

Druga sprawa to to, że słucham dość głośnio muzyki, to też radzę ściszyć.
Nagranie poniżej:

Poniżej zamieszczam zdjęcia obrazujące skutek..

Zgłoś
tarcer123 2017-08-29, 16:17 1
PSR dlaczego mnie to nie dziwi. To podobne nasienie co PZ. Za niezatrzymanie się po spowodowaniu kolizji prawo jazdy dożywotnio zabrać. Mogłeś dachować a ta kurwa nawet się nie zatrzymała.
Zgłoś
Donmenello 2017-08-29, 16:39 6
Dwie pizdy z prawkiem z chipsów na drodze i tak się kończy. Wina gościa z peżota, który za ucieczkę będzie płacił za naprawę toyoty, ale ty i tak jeździsz jak ciota i lepiej przesiądź się na buty i autobus. Nie jesteś ośle na drodze sam, i to, że słuchasz dzikich rapsów czy innego szmelcu nie zwalnia cię ze stosowania się do przepisów.

Mam cichą nadzieję, że dopierdolą wam obopólną winę i chuja sobie naprawisz nie samochód.
Zgłoś
~PowerBoBass 2017-08-29, 16:42 8
Obejrzałem ten filmik 20 razy żeby być pewnym. I jestem - zamiast depnąć w hebel do porzygu opon dymem, to Ty odbiłeś w lewo wpierdalając się na wyjebisty krawężnik. Brawo za reakcję - gdyby zamiast krawężnika jechał tir z naprzeciwka - domyślam się efektów. To jest te 0,5 sekundy, czasem mniej, na myślenie. Nie zdążyłeś.

PS tak, wiem, dymu z opon nie będzie, bo ABS sranie w banie. Nie zesrajcie się.
Zgłoś
Corey_09 2017-08-29, 16:55
@up dymu z opon nie będzie, bo ABS

No i Chuj!
Zgłoś
vieri22666 2017-08-29, 17:15 1
I dlatego na kursie C+E mówili, nie uciekać do rowu,na krawężnik, czy na czołówkę, (gdy nie ma na to miejsca, Ty kolego nie miałeś gdzie uciekać bo był krawężnik, i bardzo współczuje ci w jego naprawie, bo pewnie oprócz felgi pokrzywiłeś i zawiasu, przestawiłeś punkty mocowań san, belki i wahaczy ) tylko walić w pacjenta, niech się martwi on i jego ubezpieczalnia

Bo facet to musi mieć wał a nie jakieś tam przeguby...
Zgłoś
DavidBeckham 2017-08-29, 17:27 1
Jak dla mnie to jesteś kretynem kupić kamerkę by nagrywała Twoje wykroczenia...a po drugie już było walić w niego to byś chociaż bez mandatu się obszedł
Zgłoś
kenzol 2017-08-29, 17:40 2
pazuzu napisał/a:

(...) powinieneś przewidzieć że jak wyprzedził pierwszego tira i z dużą prędkością zbliża się do następnego to znaczy że będzie chciał go wyprzedzić i powinieneś mieć to na uwadze i się tam nie wpychać.

Nie ma znaczenia. Każdy manewr wyprzedzania zaczynasz od nowa, upewniając się że nikt ciebie nie wyprzedza.
Zgłoś
motorcycleman 2017-08-29, 17:57 3
widzisz, że debil jest zdeterminowany na tyle, że wyprzedza na podwójnej. po chwili, wyprzedzając zrównałeś poziom z debilem, ale debil pokonał Cię doświadczeniem.

...a że jeden bardziej debilny od drugiego - debil to debil.
Zgłoś
Belmondos 2017-08-29, 18:20 3
dobrze Ci tak

Aby być wielkim mistrzem, musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy. Jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś.
Zgłoś
ellsworth 2017-08-29, 20:39 3
Tak to się musi skończyć, gdy na drodze spotka się dwóch idiotów z których każdy jest królem szosy i on MUSI wyprzedzić choćby cały świat miał w ogniu stanąć.
Zgłoś
mazga50 2017-08-29, 20:50 4
A mi się wydaje, że chciałeś go przytrzymać i zmusić do schowania się za tę drugą ciężarówkę, bo "panisko" Toyotą jedzie. Facet nie opuścił do końca pasa, a ty się już wpierdalasz na siłę? A gość poszedł vabank i udał, że cię nie widzi, albo faktycznie nie spojrzał w lusterko, bo nie wierzył, że ktoś może być takim samym kretynem jak on. A że razem łamiecie przepisy, to inna sprawa.
Mogłeś poczekać, przecież nic nie jechało z naprzeciwka i wyprzedziłbyś na legalu.
Zgłoś
spyyd3r 2017-08-29, 21:10 1
Dwa debile spotkały się, masz nauczkę
Zgłoś
cola1111 2017-08-29, 21:57 2
Mnie ciekawi po jaki chuj robią takie pobocza jak to na filmie? No kurwa po chuj? Powinni zrobić betonowy, łagodny łuczek bez tego jebanego krawężnika. Wtedy zaoszczędziliby na krawężnikach i studzienkach, no i oczywiście byłoby to bezpieczniejsze, bo w takiej sytuacji mógłbyś sobie zjechać na pobocze, bez odbijania od jebanego krawężnika. A tak po za tym, krawężniki powinny być bardziej łagodne, tak aby przy przypadkowym wjechaniu nie rozjebać sobie koła czy wahacza. No ale wiadomo, to jest Polska, tu wszystko, zawsze jest robione od dupy strony. PS albo kurwa te jebane wysepki. Na całym świecie odchodzi się od wysepek, bo nawet babusy w Afryce zauważyli, że to zamiast poprawiać, pogarsza bezpieczeństwo, ale kurwa u nas te jebane wysepki pojawiają się szybciej niż wpadki osła Petru.

Cola
Zgłoś
Ruchacz_kopulacz 2017-08-29, 23:51 1
Dobrze ci tak frajerze, szkoda, że pod tira nie wjechałeś to byśmy mieli dobry material
Zgłoś
Noside 2017-08-30, 22:47
Zdziwiłbym się, gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów