Więcej informacji w linku: tko.pl/49078,2020,05,26,dachowanie-na-ul-krasickiego-nagranie-z-its
Więcej informacji w linku: tko.pl/49078,2020,05,26,dachowanie-na-ul-krasickiego-nagranie-z-its
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Apel do debilnego autora tego tematu:
Wymuszenie wymuszeniem, ale istnieje coś takiego jak moralność. W prawie nie ma czegoś takiego, że żona nie może Cię zdradzać. Więc żona ma pełne prawo puszczać się na lewo i prawo. Ale jak to wygląda moralnie? Kijowo. Tak samo jest we wszystkich aspektach życie. Moralność jest ważna.
To jest dzika zasrana Polska. W niemczech we Frankfurcie kulturka. W niemczech Typ wpuściłby go zzjeżdżając na lewy pas. Polska zasrana dzicz. Wolę w Niemczech żyć bo Niemiec mnie traktuje lepiej jak Polak. Nawet wielu niemców wie ze z Polski jestem to i tak lepiej mnie traktują niż ta dzicz Polska. A powinno być na odwrót Nie wyzywajcie murzynów w afryce, bo tak samo Polska jest dzikim zacofanym krajem,
Wymuszenie wymuszeniem, ale istnieje coś takiego jak moralność. W prawie nie ma czegoś takiego, że żona nie może Cię zdradzać. Więc żona ma pełne prawo puszczać się na lewo i prawo. Ale jak to wygląda moralnie? Kijowo. Tak samo jest we wszystkich aspektach życie. Moralność jest ważna.
Ja się zastanawiam, czemu Ty jeszcze piszesz po polsku!? nie wstyd Ci, że znasz taki plebejski język i umiesz go używać folksdojczu!?
Ja się zastanawiam, czemu Ty jeszcze piszesz po polsku!? nie wstyd Ci, że znasz taki plebejski język i umiesz go używać folksdojczu!?
ty debilu oczywiscie wyciagnales z jego wypowiedzi nie to co miales. matury pewnie tez nie masz. stawiam na wyksztalcenie podstawowe z tym wyciaganiem informacji z tekstu. 100% prawda polski narod to jebana dzicz. gdyby ludzie tylko mogli to by sie na drodze pozabijali. robi sie 2 rosja. co ma do tego plebie OJCZYZNA czy poczucie patriotyzmu?
ty debilu oczywiscie wyciagnales z jego wypowiedzi nie to co miales. matury pewnie tez nie masz. stawiam na wyksztalcenie podstawowe z tym wyciaganiem informacji z tekstu. 100% prawda polski narod to jebana dzicz. gdyby ludzie tylko mogli to by sie na drodze pozabijali. robi sie 2 rosja. co ma do tego plebie OJCZYZNA czy poczucie patriotyzmu?
Wróżbita Maciej się znalazł
To jest dzika zasrana Polska. W niemczech we Frankfurcie kulturka. W niemczech Typ wpuściłby go zzjeżdżając na lewy pas. Polska zasrana dzicz. Wolę w Niemczech żyć bo Niemiec mnie traktuje lepiej jak Polak. Nawet wielu niemców wie ze z Polski jestem to i tak lepiej mnie traktują niż ta dzicz Polska. A powinno być na odwrót Nie wyzywajcie murzynów w afryce, bo tak samo Polska jest dzikim zacofanym krajem,
istnieje też coś takiego jak zakaz wyprzedzania na pasach/ zmiany pasa ruchu bezpośrednio przed nimi. Jeżeli dalej próbujesz tu kogokolwiek z tego filmiku umoralniać i szukać winnych to przestudiuj najpierw kodeks drogowy a potem to sciskaj dupe i wypluwaj wysrywy jacy to polacy nie są źli będąc jednym z nich xD
istnieje też coś takiego jak zakaz wyprzedzania na pasach/ zmiany pasa ruchu bezpośrednio przed nimi. Jeżeli dalej próbujesz tu kogokolwiek z tego filmiku umoralniać i szukać winnych to przestudiuj najpierw kodeks drogowy a potem to sciskaj dupe i wypluwaj wysrywy jacy to polacy nie są źli będąc jednym z nich xD
Nie wytłumaczysz. O takie coś zwykle plują się Janusze transportu, którzy uważają, że "ja jadę i chuj mnie obchodzi, że ktoś ma zielone...ale ja jadę i chuj". Podciąganie takich rzeczy pod kulturę jazdy to czysta hipokryzja, bo wymaga się od innych a sami mają wyjebane w przepisy, bo to inni mają być kulturalni i ich wpuszczać...np na czerwonym Oczywiście nie mówię tu o jeździe na suwak czy o faktycznie zwykłej kulturze wpuszczenia kogoś z podporzadkowanej na zatłoczoną ulicę. Bo takie zachowania nic nas nie kosztują, poza kilkoma sekundami.
istnieje też coś takiego jak zakaz wyprzedzania na pasach
Istnieje też coś takiego jak mózg. Warto czasem użyć.
istnieje też coś takiego jak zakaz wyprzedzania na pasach/ zmiany pasa ruchu bezpośrednio przed nimi
Nie no oczywiście , lepiej w kogoś przypierdolić niż złamać prawo buahahaha. Myślenie ameby.
W Polsce mamy obowiązek jazdy prawym pasem i tyle, a gdyby jechał lewym, a gość skręcał by w lewo i mu się wpierdolil na lewy pas to byście wyzywali, że mistrz lewego pasa i też jego wina.
Zamiast jechać po debilu, który się wjebał i stworzył tym samym zagrożenie dla innych to się czepiacie tego, który jechał prawidłowo i porownujecie do Niemców.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów