📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mi już w 0:12 noga by zeszła na hebel, ewidentnie widać że ten baran z prawej nie zwalnia. Pewnie i tak by nie wyhamował... a w sumie zajebiste pierdolnięcie mógł wcale nie hamować
rafalemilian napisał/a:
...Pewnie i tak by nie wyhamował...
Jakby zwolnił w 12 sek to minąłby się z debilem i byłoby bez kolizji.
Pewnie że szło tego uniknąć. Ale niektórzy mają coś takiego: jestem na głównej to klapy na oczach. Jest coś takiego jak ograniczone zaufanie. A przecież widać że ten czerwony debil sunie na te skrzyżowanie na pełnej kurwie. Ale po co myśleć, lepiej przyjebać bo będzie materiał do internetów.
@pierwsza trójka: pierdolicie takie smuty, że aż żal to czytać. Skąd wiecie, że kierowca który nagrywał, nie spoglądał akurat w lusterka lub w inną stronę? Fajnie się pierdoli jak się patrzy na film któryś raz. Specjaliści kurwa.
Chuja dało się uniknąć, gość wyrósł jak z podziemi blokując cały pas. Nawet odbić nie można było, bo nie wiadomo gdzie by się zatrzymał, oraz prędkość dość spora na tak ostry manewr ( pewnie by na dachu skończył na pasie zieleni ).
Sami kubice chyba tutaj przesiadują.
Sami kubice chyba tutaj przesiadują.
Kurwa moje rodzinne strony, tam codziennie ktoś musi wypierdolić, pomijam debili jak ten w tym czerwonym gównie. Ograniczenie na skrzyżowaniu jest do 50km/h, a debile zapierdalają 120 albo i lepiej, dwa pasy, dobry asfalt to dawaj, a ci z podporządkowanej muszą uważać na takich sprinterów.
Nie wierzę, że kierowca nie widział tego wymuszającego. Pewnie miał do naprawy samochód i dał się pierdolnąć żeby dało radę naprawić z OC. Jak by chciał hamować to by to zrobił dużo wcześniej a tak to tylko dał hebla żeby za mocno nie rozjebać samochodu. Wina czerwonego gówna ewidentna.
Urocze te komentarze że koleś mógł wyhamować, albo że zrobił to celowo, albo coś jeszcze.
Gówno mógł zrobić i doskonale że wjechał w pobocze, a nie kombinował aby odbić na lewo. Nie jechał też nadmiernie szybko, bo po prostu wdzwonił w niego i stanął - gdyby zapylał stówą, to byśmy oglądali go na hardzie.
Koleś jechał główną i tamten mu po prostu wymusił. Najzwyczajniej bad luck i nie ma tu niczyjej złośliwości.
Gówno mógł zrobić i doskonale że wjechał w pobocze, a nie kombinował aby odbić na lewo. Nie jechał też nadmiernie szybko, bo po prostu wdzwonił w niego i stanął - gdyby zapylał stówą, to byśmy oglądali go na hardzie.
Koleś jechał główną i tamten mu po prostu wymusił. Najzwyczajniej bad luck i nie ma tu niczyjej złośliwości.
A ja uważam że powinno się wlasnie przypierdalac w te wymuszające kurwy ,dlaczego to gość na głównej ma zwalniac ? Jakim prawem on na podporządkowanej jedzie tak szybko i nie ustępuje pierwszeństwa ? Jeszcze bym wyszedł i dobił idiote
Kurwa co za idiotka w tym czerwonym gównie, wyjechać pod zapierdalające auto i jeszcze się zatrzymać, japierdole za grosz instynktu, całkowity paraliż, wczoraj miałem podobnie, jechałem główną drogą i babsko wyjechało mi przed maskę, a jak ją obtrąbiłem to jeszcze się zatrzymała bo nie wiedziała co się dzieje.
Jak już ktoś wymusza to niech daje w pizde żeby osoba jadąca z tyłu nie musiała zbyt gwałtownie hamować, to jest chyba oczywiste
Jak już ktoś wymusza to niech daje w pizde żeby osoba jadąca z tyłu nie musiała zbyt gwałtownie hamować, to jest chyba oczywiste
I dlatego nie warto odbijać, tylko walić prosto w kierującego. Wiem, że to odruch, ale może się nauczy (jeśli przeżyje).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów