Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale wiesz, że hamulec wciska się nogą, a klakson dłonią i te dwie czynności można wykonać jednocześnie?
Odbić? W takich sytuacjach się nie odbija, bo wpadniesz w poślizg, ominiesz gnoja, zniszczysz auto w rowie albo co gorsza przemieli Cię ciężarówka z przeciwka, a typek odjedzie, nie poczuwając się do winy. Ubezpieczyciela będzie to gówno obchodzić i nic Ci nie wypłaci. W takim wypadku wbijasz heble i czekasz czy wyhamujesz czy nie, jeśli nie to albo się dogadujecie albo dzwonicie po niebieskich.
Swoją drogą, to zawsze mnie dziwią komentarze tego typu pod takimi filmami - chuj z tym, że gość w Volvo wyjechał jakby mieszkał na ziemi sam, że w dupie ma przepisy i warunki drogowe, trzeba się przypierdolić do tego, że ktoś wcisnął klakson. Swoją drogą mógł to zrobić przypadkowo, gdy po wciśnięciu hebli poleciał do przodu i odruchowo zaparł się o pierwszy lepszy punkt kierownicy, bo rękę miał np na podłokietniku.
nie debilu, nie zrobisz tego jednocześnie w nagłej sytuacji to są ułamki sekundy której ci zabraknie gdy najpierw zatrąbisz bucu
januszu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów