Nadjeżdżająca ciężarówka jeszcze panu poprawiła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mam nadzieję że nagrywający pokazał nagranie policji i odebrali bałwanowi z volvo prawko...
Trochę śniegu spadło i nagle mamy masę drifterów w Polsce.
Trochę śniegu spadło i nagle mamy masę drifterów w Polsce.
Ciekawi mnie czy TIR też przyperniczył w samochód.
@~Angel, musisz to edytować W ślepnąc od świateł tyle kurew, że byś to wydłużył z 5 razy
Kurwa świat się kończy... Kretyni volviaki kupują...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Swoja droga fajnie tej kobiecie glos drzy po uderzeniu, "Ja pierdo-o-o-o-l-l-l-e-e-e" D:
Swoja droga fajnie tej kobiecie glos drzy po uderzeniu, "Ja pierdo-o-o-o-l-l-l-e-e-e" D:
El_Fenomeno napisał/a:
Kobieta słychać że za grosz klasy w sobie nie posiada...
Już widzę Ciebie w takiej sytuacji "ojoj nic się nie stało, naprawię mu/jej jeszcze to auto, przecież to moja wina, że on mi wymusił, albo kupie mu nowe volvo, będzie na pewno bezpieczniejszy"
El_Fenomeno napisał/a:
Kobieta słychać że za grosz klasy w sobie nie posiada...
Myślę że słowa adekwatne do sytuacji. Co, twoja baba by zaczęła dysputę filozoficzną, czy może inwokację Pana Tadeusza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów