📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
pytań nie ma. I kolejne potwierdzenie że Polak potrafi ( nie koniecznie po pijaku)
lol xD perpetuum mobile xD
są jakieś pytania??
Tak kiedy wyjdziemy! Masz browara
Tak kiedy wyjdziemy! Masz browara
szału to niema ale tata się cieszy, ja bym zrobił jeszcze do tego termoforek z procesora i z płyt taką zawieszkę nad łóżeczkiem i napewno urosnie dziecko neo
kiedyś gdzieś widziałem filmik, ze kołyska stała obok komputera i koleś napisał programik żeby co chwile wysuwało i wsuwało cd rom i bujało
To Edi800 jest
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
genialne... sam bym na to nie wpadł...
właśnie, głoś identyczny jak Edi800 z takich hitów jak Bobek czy Kmieciu. Ciekawe czy to on ?
WakeMeUp napisał/a:
lol xD perpetuum mobile xD
Wpierw się dowiedz czym jest "perpetuum mobile".
trochę dziwnie oglądać filmik gdzie wypowiada się Polak i nie usłyszeć 'kurwa'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów