📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dam piwo, że się niby nie spinam...
mi by się przydało po wczorajszej penetracji...
Najśmieszniejsze jest to że ktoś kto stworzył tego suchara sam powinien sobie tą maść zaaplikować bo go bolą internetowi napinacze. A ci ostatni właśnie bazują na tych co "łykają" ich zaczepki zamiast zignorować. Ot taka hipokryzja i paradoks
Ogólnie to słabe jest.
Ogólnie to słabe jest.
zenada, idiotyzm. Zastanawiam sie czasem, ze czlowiek kiedy umrze, chodzio całą ludzkosc, bo coraz glupszy zamiast madrzejszy.. zenadaaaaa
Eryk12 napisał/a:
zenada, idiotyzm. Zastanawiam sie czasem, ze czlowiek kiedy umrze, chodzio całą ludzkosc, bo coraz glupszy zamiast madrzejszy.. zenadaaaaa
Napisz jeszcze raz proszę
Nawet w szkole mnie uczyli, żeby trolli nie karmić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów