📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
oczami30latki napisał/a:
W sumie mieli 7 lat, więc jest szansa...
Początek lutego, zegar kamery wskazuje 4:45 (lub przy ustawieniu AM/PM może oznaczać 16:45), o tej porze roku ta godzina to ciemnica, więc zegar nie jest ustawiony.
Obiło mi się o uszy, że to z tego roku, ciekawe jak się dla tego debila skończyło.
kokos_123 napisał/a:
widać od 13 sekundy, że kamerujący nie pozwolił się WW wepchnąć z prawego pasa.
no i
najgorsze w tym jest to, że pojawią sie pierdolety typu
,,niezachowanie odległości ,, itp
a ta menda odpowie tylko w części za zjebanie umysłowe
Spoko. Dla prokuratora i policji to będzie zwykle wykroczenie.
W Polsce można zabić człowieka autem i dostać wyrok w zawiasach. Tu nikt nie zginął więc będzie mandat.
-Ernest Hemingway
W Polsce można zabić człowieka autem i dostać wyrok w zawiasach. Tu nikt nie zginął więc będzie mandat.
A co to za bezpodstawne zatrzymywanie na drodze szybkiego ruchu?! Obciazyc to chucherko kosztami kolizji, odebrac prawko i dojebac jeszcze za ucieczke z miejsca kolizji i nieudaielenie pomocy poszkodowanym.
Chuj w dupe takim parchom. Gosc wyladowuje flustracje za to ze nie staje mu przy kobietach.
Chuj w dupe takim parchom. Gosc wyladowuje flustracje za to ze nie staje mu przy kobietach.
Porządny gaz kosztuje stówkę, taki po którym gość zapomina na jakiej żyje planecie. Strzał przez otwarte okno kiedy śmieć podbiegnie a potem już na spokojnie można na jego ryju obcas urwać. Ja mam jeszcze w aucie taki klucz do rur co ma pół metra bo czasami trampków szkoda.
tarcer123 napisał/a:
Gosc wyladowuje flustracje za to ze nie staje mu przy kobietach.
Biedroniowi też przy kobietach nie staje, ale fLustracji nie wyładowuje....
Oczywistym jest,że VW prowadzi skończony kurwa debil. Ale ten -ta z czarnej Astry też wcale przynajmniej średnią ineligencją nie błyszczy. Droga dwujezdniowa,gdzie raczej większość zapierdala too zwolnię sobie do 20-30,poprzyglądam się troszkę a może filmik jakiś nagram...z kim ci ludzie i kurwa kiedy na łby się pozamieniali???
nowynick napisał/a:
dorzuciłbym pokrycie kosztów uszkodzeń wszystkich trzech pojazdów z własnej kieszeni
A niby z jakiej racji? Debile, którzy siedzą poprzednikowi na dupie i wpierdalają się w niego powinni jeszcze tą pałą dostać wpierdol!
a co on trzyma w tej lewej ręce?
Jeśli broń(w tym gaz) to proszę bardzo można go oskarżył o napaść.
Jeśli broń(w tym gaz) to proszę bardzo można go oskarżył o napaść.
saves napisał/a:
Znów Trójmiasto... Chcą uchodzić za elitę kraju, a tu gówno do rzeki spuszczą, kaczki rozjadą czy wyskakują z łapami do innych.
No właśnie, to nie jest trasa z Wrzeszcza na Złotą Karczmę?
siwybis napisał/a:
Porządny gaz kosztuje stówkę, taki po którym gość zapomina na jakiej żyje planecie. Strzał przez otwarte okno kiedy śmieć podbiegnie a potem już na spokojnie można na jego ryju obcas urwać. Ja mam jeszcze w aucie taki klucz do rur co ma pół metra bo czasami trampków szkoda.
Bez przesady. Sabre red kosztuje 55 zł. Najlepszy dostępny dla cywila gaz. Pryśniesz typa po twarzy i przez 30 minut sra i rzyga jednocześnie.
Witam Panowie:) gość ewidentnie kawał niedoroba. Ale jeżeli chodzi o wypadek, to zwróćcie uwagę na to, że pierwsze dwa samochody ominęły ich normalnie, dopiero kolo z astry gdy zmienił pas z prawego na lewy, by ich ominąć spowodował zagrożenie, bo nie popatrzył w lusterko. A tam leciała toyota Avensis i chyba focus z dużo większą prędkością. Faktem jest że ten agresywny Janusz nie powinien się tak zachować na drodze, ale głównym winowajcą był chyba typ z astry i nadmierna prędkość tych co nie wyhamowali. Pozdro;)
Moze bedziecie wieszac na mnie psy. Lecz od kilku lat walczę o zaostrzenie kar dla pijanych kierowcow czy tez osob pod wplywem srodkow odurzajacych.
Moze przytocze pewna sytuacje czemu. Otoz gdy mojej kolezanki mama przechodzila po przejsciu typ w terenie zabudowanym poruszal sie ponad 100km/h.
W momencie gdy nadjezdzal do przejscia nie zatrzymal sie i w ten skutek kobieta poniosla smierc na miejscu.
Kobieta osierocila trojke dzieci w tym momencie kolezanka jako ze miala 18 lat mogla sadownie byc uznana jako rodzina zastepcza.
Co do tego jak ja to widze:
1) Osoba ktora prowadzi pojazd mechaniczny pod wplywem alkoholu czy tez srodkow odkurzajacych w momencie gdy taka osoba spowoduje wypadek lub kolizje to:
1a) Pokrywa wszelkie koszta zwiazane z przybyciem sluzb ratowniczych oraz mundurowych.
1b) Pokrywa wszelkie koszta zwiazane z naprawa szkod osob uczestniczacych w wypadku / kolizji.
1c) Pokrywa wszelkie koszta z leczeniem osob poszkodowanych lub jej czesc.
2) Osoba ktora prowadzi pojazd mechaniczny pod wplywem alkoholu czy srodkow odurzajacych w momencie kontroli drogowej to:
2a) Osoba dożywotnio traci uprawnienia na wszelkie prowadzenie pojazdow mechanicznych
2b) Osobie tej zostaje zabezpieczony pojazd mechaniczny oraz przejety na poczet panstwa gdzie zostanie wystawiony przez organ do tergo uprawiony do licytacji publicznej. Srodki pieniężne ktore zostaly pozyskane z licytacji wplywaja do powolanej przez organ panstwowy Funduszu Odszkodowan Puplicznych.
* W gwoli wyjasnienia czym bylby FOD osoby ktore ucierpialy w wypadku lub kolizji przez osoby kierujace pod wplywem w/w srodkow zostaja z FOP pieniazki na leczenie czy rowniez odszkodowanie.
W momencie gdy sprawca wypadku wyczerpia sie srodki finansowe do pokrywania kosztow zwiazanych z pokryciem przyjazdu sluzb zostaje wszczeta procedura komornicza w ktorej zabezpiecza sie mienie.
PS Dodam od siebie ze za rzadow tuska dostalem informacje, ze p.o. naczelnika Wydziału Informacji i Dokumentacji Prawnej Biura Prawnego Komendy Głównej Policji podinsp. Ewa Rudnicka poinformowała moja osobe w dniu 14.03.2011 r., że propozycja, którą przedstawił premierowi Donaldowi Tuskowi została przekazana właściwym służbom do rozważenia.. - Nic do tej pory nie zrobiono.
Pare miesiecy temu poruszylem temat z poslem PiS oraz spotkalem sie osobiscie by moc wreszcie taka ustawe wprowadzic w zycie.
Po cichu ale do celu Mam nadzieje ze mnie za to nie powiesicie.
Moze przytocze pewna sytuacje czemu. Otoz gdy mojej kolezanki mama przechodzila po przejsciu typ w terenie zabudowanym poruszal sie ponad 100km/h.
W momencie gdy nadjezdzal do przejscia nie zatrzymal sie i w ten skutek kobieta poniosla smierc na miejscu.
Kobieta osierocila trojke dzieci w tym momencie kolezanka jako ze miala 18 lat mogla sadownie byc uznana jako rodzina zastepcza.
Co do tego jak ja to widze:
1) Osoba ktora prowadzi pojazd mechaniczny pod wplywem alkoholu czy tez srodkow odkurzajacych w momencie gdy taka osoba spowoduje wypadek lub kolizje to:
1a) Pokrywa wszelkie koszta zwiazane z przybyciem sluzb ratowniczych oraz mundurowych.
1b) Pokrywa wszelkie koszta zwiazane z naprawa szkod osob uczestniczacych w wypadku / kolizji.
1c) Pokrywa wszelkie koszta z leczeniem osob poszkodowanych lub jej czesc.
2) Osoba ktora prowadzi pojazd mechaniczny pod wplywem alkoholu czy srodkow odurzajacych w momencie kontroli drogowej to:
2a) Osoba dożywotnio traci uprawnienia na wszelkie prowadzenie pojazdow mechanicznych
2b) Osobie tej zostaje zabezpieczony pojazd mechaniczny oraz przejety na poczet panstwa gdzie zostanie wystawiony przez organ do tergo uprawiony do licytacji publicznej. Srodki pieniężne ktore zostaly pozyskane z licytacji wplywaja do powolanej przez organ panstwowy Funduszu Odszkodowan Puplicznych.
* W gwoli wyjasnienia czym bylby FOD osoby ktore ucierpialy w wypadku lub kolizji przez osoby kierujace pod wplywem w/w srodkow zostaja z FOP pieniazki na leczenie czy rowniez odszkodowanie.
W momencie gdy sprawca wypadku wyczerpia sie srodki finansowe do pokrywania kosztow zwiazanych z pokryciem przyjazdu sluzb zostaje wszczeta procedura komornicza w ktorej zabezpiecza sie mienie.
PS Dodam od siebie ze za rzadow tuska dostalem informacje, ze p.o. naczelnika Wydziału Informacji i Dokumentacji Prawnej Biura Prawnego Komendy Głównej Policji podinsp. Ewa Rudnicka poinformowała moja osobe w dniu 14.03.2011 r., że propozycja, którą przedstawił premierowi Donaldowi Tuskowi została przekazana właściwym służbom do rozważenia.. - Nic do tej pory nie zrobiono.
Pare miesiecy temu poruszylem temat z poslem PiS oraz spotkalem sie osobiscie by moc wreszcie taka ustawe wprowadzic w zycie.
Po cichu ale do celu Mam nadzieje ze mnie za to nie powiesicie.
znając nasze prawo, dostał pouczenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów