18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
sereja3 2019-07-23, 15:36 3
Ło kurwa.... znów na Tefałenach będzie temat numer jeden.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-23, 15:46 44
Jak kurwa nie jestem za dożywotnim odbieraniu prawka, bo każdemu trzeba dać szansę... to tutaj jestem kurwa za i to bardzo jego mać.
Takich debili trzeba eliminować z dróg....
Zgłoś
nowynick 2019-07-23, 15:53 32
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Jak kurwa nie jestem za dożywotnim odbieraniu prawka, bo każdemu trzeba dać szansę... to tutaj jestem kurwa za i to bardzo jego mać.
Takich debili trzeba eliminować z dróg....

dorzuciłbym pokrycie kosztów uszkodzeń wszystkich trzech pojazdów z własnej kieszeni
Zgłoś
picolo 2019-07-23, 15:57 10
@up I kasacja tego szrota którym jechał. I żadnego więzienia tylko zapierdol w kopalni albo przy sortowaniu śmieci.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-23, 15:58 16
nowynick napisał/a:

dorzuciłbym pokrycie kosztów uszkodzeń wszystkich trzech pojazdów z własnej kieszeni

No to to raczej oczywista oczywistość...

tablica-rejestracyjna.pl/GD9073V
Zgłoś
saves 2019-07-23, 17:15 6
Znów Trójmiasto... Chcą uchodzić za elitę kraju, a tu gówno do rzeki spuszczą, kaczki rozjadą czy wyskakują z łapami do innych.
Zgłoś
banerr 2019-07-23, 17:20 5
Ale kozaczek spierdalał. Zwykła ciota, która nie powinna poruszać się samodzielnie nawet windą.
Zgłoś
kothletino 2019-07-23, 17:47 1
Dwie sprawy, co było wcześniej to raz, dwa to czemu jest zmieniona ścieżka audio?
Zgłoś
oczami30latki 2019-07-23, 18:23 1
"(...) więc pewnie policja już mu się do dupy dobrała"

W sumie mieli 7 lat, więc jest szansa...
Zgłoś
kokos_123 2019-07-23, 18:54
kothletino napisał/a:

Dwie sprawy, co było wcześniej to raz...

widać od 13 sekundy, że kamerujący nie pozwolił się WW wepchnąć z prawego pasa.

:oneko:
Zgłoś
T................h 2019-07-23, 19:07
kokos_123 napisał/a:

widać od 13 sekundy, że kamerujący nie pozwolił się WW wepchnąć z prawego pasa.

I to go według ciebie usprawiedliwia?
Zgłoś
wins89 2019-07-23, 19:10
słyszycie ten dzwięk to odgłos pękającej dupy
Zgłoś
kokos_123 2019-07-23, 19:15 2
Tilg_die_Schmach napisał/a:

I to go według ciebie usprawiedliwia?

Aż jestem ciekaw twojego toku myślenia, w jaki sposób doszedłeś do takiego wniosku. Wskazałem motyw zajścia, nie zająłem stanowiska (choć nie ma za bardzo co zajmować tutaj).

:oneko:
Zgłoś
Hyyc 2019-07-23, 19:58
co to do chuja za muzyka zjebana
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów