Tak. Wiem, że hormony badamy we krwi.
Tak. Wiem, że hormony badamy we krwi.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie! Nie wiem, czy Margot została opłacona, ale z resztą całkowicie się zgadzam.
Niestety ludzie chwytają i się nakręcają.
Ogólnie temat LGBT wraca co najmniej kilka razy w roku i dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze wtedy, gdy nadchodzi pożar w burdelu i rząd musi świecić oczami przed rozczarowaną gawiedzią. Tematy tylko z ostatniego tygodnia:
-powrót Lichockiej do Komisji Kultury, chwilę po tym gdy została wyrzucona za niekulturalny gest, oczywiście na potrzeby kampanii prezydenckiej
-powrót Kurskiego na stanowisko prezesa telewizji polskiej, chwilę po tym gdy został zwolniony z tej funkcji, oczywiście na potrzeby kampanii prezydenckiej
-wyłudzenie przez europosła Czarneckiego pieniędzy z budżetu UE
-wyłudzenie milionów złotych przez męża gwiazdy serwisów informacyjnych telewizji polskiej, Magdaleny Ogórek.
Sprawy ideologiczne bardzo polaryzują Polaków i w dyskusji medialnej nie ma wtedy miejsca na tematy ważne. Gdyby to naprawdę chodziło o rozliczenie Michała Sz za liczne wykroczenia, to odbyłoby się to już dwa miesiące temu kiedy się ich dopuścił. Panowie w mundurach zgarnęliby go o 6:00 rano, a nie odpierdolili teatr prowokacyjnie przeprowadzając go do aresztu przez tłum wkurwionych sodomitów i gomorytek.
Piwko dla Was za rozumienie tych mechanizmów. W dzisiejszym świecie nic nie dzieje się bez konkretnej przyczyny.
haha taka mądra a taka głupia, serio twierdzisz że płeć sprawdza się po ilości testosteronu nawet we krwi? chyba nie zauważyłaś prowokacji albo wypowiadasz się zanim zastanowisz (lewak)
Widzę że żal ci dupę ściska że nie masz plemników, no ale nigdy nie będziesz miała;D
Chyba że na ryju z litości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów