Tak. Wiem, że hormony badamy we krwi.
Tak. Wiem, że hormony badamy we krwi.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poziom testosteronu badany jest we krwi , a nie w spermie . Dla twoje wiadomości : poziom wolnego testosteronu w spermie jest zbliżony do poziomu wolnego testosteronu we krwi menstruacyjnej . Także może ty masz jakąś wadę i cały testosteron spływa ci do spermy robiąc z ciebie ciepłą kluchę . No ale przynajmniej masz szybkie i wściekłe plemniki.
haha taka mądra a taka głupia, serio twierdzisz że płeć sprawdza się po ilości testosteronu nawet we krwi? chyba nie zauważyłaś prowokacji albo wypowiadasz się zanim zastanowisz (lewak)
Widzę że żal ci dupę ściska że nie masz plemników, no ale nigdy nie będziesz miała;D
Widzę że żal ci dupę ściska że nie masz plemników, no ale nigdy nie będziesz miała;D
Jak wypluje to będzie miała
poziom testosteronu badany jest we krwi , a nie w spermie.
Sprawdzaniu płci po ilości testosteronu.
Dla młodszego pokolenia (i mniej zorientowanych w historii sportu) przypominam.
To są sportsmenki z byłego DDR.
Mówcie co chcecie ale przynajmniej ma odwagę walczyć o swoje ideę i swoje przekonania. nie tak jak większość sadoli, siedzą na piździe w domu i tylko narzekają przed monitorem
ONR też mają, tylko że po nich jadą wszystkie media, a różnorodne częsci rowerowe są w tv reklamowane jako panaceum na tychże pseudo patriotów.
haha taka mądra a taka głupia, serio twierdzisz że płeć sprawdza się po ilości testosteronu nawet we krwi? chyba nie zauważyłaś prowokacji albo wypowiadasz się zanim zastanowisz (lewak)
Napisałam, że poziomu testosteronu nie sprawdza się w próbce spermy , ale we krwi. Nie pisałam nic o sprawdzaniu płci. Zatem moje pytanie : jesteś niedorozwinięty czy tylko udajesz?
Mówcie co chcecie ale przynajmniej ma odwagę walczyć o swoje ideę i swoje przekonania. nie tak jak większość sadoli, siedzą na piździe w domu i tylko narzekają przed monitorem
Po chuj pierdolisz jakieś swoje lewackie fanaberie?
...a może jakassąda wśród współwięźniów pomoże
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów